médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Wout Poels zet Venray internationaal als sportgemeente op de kaart

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 07 oktober 2018

Wielrenner Wout Poels zet met zijn internationale prestaties Venray als sportgemeente goed op de kaart. Dat meldde wethouder Anne Thielen van de gemeente Venray zondag tijdens de jaarlijkse fanclubdag in Blitterswijck. Ze memoreerde het feit dat ze een week eerder met de fans van Wout naar het WK Innsbruck is geweest. Daar heeft  ze genoten van topsport en de manier waarop de fans van Wout zich inzetten om de Blitterswijckse topsporter aan te moedigen. Anne Thielen feliciteerde Wout met zijn fantastische uitslagen dit jaar en bood hem het wapen van de gemeente Venray aan in chocolade.

De huldiging door de wethouder was een van de activiteiten tijdens deze zonovergoten fanclubdag.¬†Die begon met een E-bike toertocht en een fietstocht met Wout van 60 kilometer door Noord-Limburg¬†en een stukje Duitsland. De quiz werd dit jaar gewonnen door de 3-jarige Ruben Sanders uit¬†Blitterswijck die daar wel een handje mee werd geholpen door zijn vader en zijn vrienden. Uit¬†handen van Wout kreeg Ruben, de jongste Fan van het Jaar ooit, een origineel SKY shirt van Wout¬†aangeboden. Toen speaker Kevin Wolters de kleine fan vroeg wie die sportman tegenover hem is zei¬†hij: ‚ÄúDat weet ik niet‚ÄĚ.

Een van de hoogtepunten van de fanclubdag was de mobiele BMX-baan op het dorpsplein. Drie uur lang fietsten kinderen op speciale fietsjes en steppen over dit hobbelig circuit. En als afsluiting deden alle kinderen samen met Wout mee aan de toer rond het kerkplein. Altijd weer een zeer aandoenlijk moment.

Wout meldde dat hij nu enkele weken vakantie heeft en begin volgend jaar in Australi√ę voor het¬†eerst de Tour Down Under rijdt.

 

 Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen