médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Wout Poels sluit goed jaar af

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 21 oktober 2018

Tijdens de fanclubdag zondag 7 oktober heeft SKY-wielrenner Wout Poels (Blitterswijck/Monaco) het wielerseizoen zo goed als afgesloten. Hij heeft nu enkele dagen vakantie. Wout gaat vervolgens weer aan het trainen voor zijn eerste grote ronde in Arstrali√ę: Tour4 Down Under. Tijdens de fanclubdag zette wethouderhielen de prestaties van Wout van het afgelopen seizoen nog eens op een rij. Een indrukwekkend lijstje:

 

2e eindklassement ronde van Valencia (Spanje);

 

2e eindklassement Ruta del Sol (Spanje);

 

1e puntenklassement Ruta del Sol (Spanje);

 

1e in de tweede etappe Ruta del Sol (Spanje);

 

1e in de zesde etappe van de ronde van Groot-Brittanni√ę + 2e in het eindklassement

 

1e individuele tijdrit in Parijs Nice, hij stond er in deze wedstrijd erg goed voor maar door een nare valpartij kon hij zijn goede prestaties niet verzilveren. Hij had anders zeer goede kans gemaakt om het eindklassement te winnen.

 

En Wout heeft wee grote rondes gereden, ronde van Itali√ę (Giro) en ronde van Frankrijk (Tour de France). Beide wedstrijden zijn gewonnen door een teamgenoot (Chris Froome in de ronde van Itali√ę en Geraint Thomas de ronde van Frankrijk). Voor Wout zijn dit geen individuele prestaties, maar zijn niet minder waardevol voor hem. De superknecht van SKY deed wat van hem verwacht werd.

 

 

 

Wij wensen Wout een mooie vakantie toe en tot het nieuwe seizoen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen