médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Waalse Pijl 2019

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 25 april 2019

Julian Alaphilippe heeft net als vorig jaar de Waalse Pijl gewonnen. Op de Muur van Hoei rekende hij af met Jakob Fuglsang. De topfavoriet van Deceuninck-Quick Step won dit jaar ook al Milaan-Sanremo en de Strade Bianche.¬†Het klassieke afschrikverhaal ‚Äď alles wordt traditioneel op de laatste passage van de Muur van Hoei beslist ‚Äď werd ook nu weer de waarheid.¬†

Op de voorlaatste Muur van Hoei, op 29 kilometer van de aankomst, stak  Lambrecht het  lont in het spreekwoordelijke kruitvat. Een interessant groepje met daarbij ook Wout en ook nog Wellens Teuns,  Ulissi en Schachmann ging in op zijn uitnodiging.

 

 

De ploegmakkers van Valverde jasten het gat dicht, waarna de maats van Alaphilippe het commando overnamen. De Fransman mocht een kaars branden voor Devenyns en Mas, die het uitgedunde peloton na een aantrekkelijke finale toch weer klassikaal naar de voet van de Muur brachten.

Kwiatkowski, Vanendert en Wellens namen de eerste stroken van de Muur voor hun rekening, maar toen Fuglsang zijn kaarten op tafel gooide, had enkel Alaphilippe een antwoord in petto. Deze keer zou het duo, in tegenstelling tot vorige zondag, de zege niet meer uit handen geven.

 

De Fransman kroop naar het wiel van de Deen en timede zijn definitieve versnelling perfect. Fuglsang bleef weliswaar het achterwerk van zijn uitdager aaien, maar kwam nooit meer op en over Alaphilippe.

Wout kwam als 30ste over de streep. 

 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen