médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Vuelta Ciclista a Murcia (2.1) Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 03 maart 2012

Wout kijkt tevreden terug naar de eerste etappe van de Vuelta a Murcia “Het ging lekker vandaag al begonnen Johnny (Hoogerland) en ik wellicht wat te laat met aanvallen op de slotklim. We trokken ten aanval nadat Quintana al een stukje weg was en die blijft vervolgens heel sterk voorop. Deze koers is een goede test voor de Tirreno-Adriatico al tref je daar wel een ander deelnemersveld. Eerst  morgen nog even kijken of ik hier de eindzege kan pakken na een goede tijdrit en dan op naar Italië.”

De eerste etappe van de Vuelta Ciclista a la Region de Murcia (UCI 2.1) is gewonnen door Nairo Quintana. De Colombiaan van Movistar Team kwam na een rit over 198,2 kilometer als eerste aan in Sierra de Espuna. Wout werd tweede op veertien seconde, voor Jonathan Tiernan-Locke. 

Na ruim tien kilometer koersen kozen negen renners voor het avontuur.  Het peloton, onder aanvoering van Rabobank (Robert Gesink) en Euskaltel-Euskadi (Samuel Sanchez) hield de situatie echter onder controle. 

Op de Alto de Aledo (eerste categorie) ging Stef Clement in de aanval. De nationale kampioen tijdrijden nam afstand van het peloton, dat de vroege vluchters tot de orde riep. Tiernan-Locke en Quintana namen daarna de koppositie in de wedstrijd over van Clement.

In de dalende slotkilometers ontstond er een achtervolgende groep, met daarin onder meer Johnny Hoogerland en Wout. Wout achterhaalde Tiernan-Locke nog, maar de zege ging uiteindelijk naar Quintana. Hoogerland (zesde) en Gesink (zevende) eindigden ook bij de eerste tien.

Op zondag volgt een afsluitende tijdrit waarin Poels een veertiental seconden moet goedmaken op ritwinnaar en leider Nairo Quintana. Hoogerland, die in de Algarve negende werd na een sterke afsluitende tijdrit volgt op ruim een halve minuut. Beide renners reden kwamen met zes wedstrijddagen in de benen naar Murcia.

 

Rafael Valls haalde de finish niet en wordt momenteel onderzocht aan zijn rechterschouder.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen