médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dĺAustin alcoolisme et lĺabus

Vuelta 2019 13e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 06 september 2019

Wout is vandaag weer gehele dag in beeld geweest tijdens ontsnappingen. Hij was de grote aanjager van de grote kopgroep van de dag. Hij bleef vooruit tot op 5 km voor de finish. Ondanks alle inspanningen dus wederom geen etappe zege voor Wout,echter het was genieten voor de liefhebbers thuis aan de tv. 

Het peloton was inmiddels uitgedund tot amper acht renners, waarbij Nairo Quintana een kleine voorsprong had genomen. Marc Soler, Alejandro Valverde, Rafa┼é Majka, rode trui Primo┼ż Rogli─Ź, Miguel ├üngel L├│pez en Tadej Poga─Źar kwamen op vier kilometer van de finish weer bij de winnaar van de rit naar Calpe, op een luttele minuut van Latour. Rogli─Ź en Poga─Źar sloegen dan de handen ineen, waarbij aanvankelijk alleen Alejandro Valverde kon volgen.

 

Toen de wereldkampioen was afgeschud, kon alleen Rogli─Ź het wiel van de piepjonge Poga─Źar nog volgen. Samen haalden de Slovenen koploper Latour bij in de laatste anderhalve kilometer, maar ook de Fransman, zelf toch ook geen onverdienstelijke klimmer, kon het moordende tempo van het duo niet volgen. Rogli─Ź en Poga─Źar bleven samenwerken, waarna de jongeling van UAE Emirates de overwinning kon pakken. Eerder was hij al de beste op Cortals dÔÇÖEncamp.

Voor de tegenstand waren de verliezen daadwerkelijk groot geworden. Achter Poga─Źar en Rogli─Ź pakte Latour de derde plek op 27 seconden achterstand, in het bijzijn van Valverde, Quintana en Majka. Voor L├│pez liep de schade al op tot 1:01. Behalve dat Rogli─Ź in het klassement opnieuw uitliep, klom Poga─Źar op naar de derde plaats ten koste van L├│pez en Quintana. Valverde hield zijn tweede plaats vast.
Voor Wout rest niet anders als kijken naar de volgende kans om een gooi te doen naar zijn doel. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen