médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour Down Under 2019 etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 17 januari 2019

Op een veeleisende omloop - meer dan 3.000 hoogtemeters en bijna geen meter vlak - trokken 7 renners (Dlamini, Whelan, Denz, Boaro, Vincent, Potter en Viviani) ten aanval. Meer dan 3 minuten kregen ze niet en in de laatste van 7 lokale ronden was met Whelan ook de laatste vluchter eraan voor de moeite onder impuls van het CCC Team van Bevin en Sky.

De koers ontplofte en een stevige kopgroep maakte zich los van het peloton. Op de laatste klimmetjes moesten de pure sprinters lossen. Sagans ploegmaats McCarthy en Pöstlberger counterden elke aanval in de slotfase, zodat hun kopman het zoals vorig jaar kon afmaken.

Sagan had evewnel zijn handen vol aan Luis Leon Sanchez, die maar een half wiel tekortkwam. Daryl Impey finishte als derde. Opvallend: de top 3 vorig jaar was dezelfde, met Impey voor Sanchez. Wout kwam als 14de over de streep. 

Patrick Bevin eindigde 5e achter Danny van Poppel en blijft met 1 seconde leider. Wout is het algemeen klassement ook 14de op 15 seconde van Bevin. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen