médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de UAE etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 26 februari 2020

De 4de etappe van de UAE Tour is gewonnen door Dylan Groenewegen. De sprinter van Jumbo-Visma won na 173 kilometer de massasprint voor Fernando Gaviria en Pascal Ackermann.  Adam Yates behield de leiderstrui.

Een dag na de machtsvertoning van Adam Yates op In de ultieme sprintvoorbereiding won Mitchelton-Scott het gevecht om als eerste door de laatste bocht te komen, maar daarachter zaten alle grote namen klaar om erop en erover te gaan. Onder hen Groenewegen. Hij volgde lange tijd het wiel van Sam Bennett (Deceuninck-QuickStep), om daar precies op het juiste moment uit te komen. In de resterende meters tot de finish kon niemand de aalvlugge Nederlander meer passeren, waardoor hij zijn eerste WorldTour-zege van het seioen wist te boeken.stond er een vlakke rit op het programma. Over 173 kilometer ging het van Zabeel Park naar Dubai City Walk. 
In de ultieme sprintvoorbereiding won Mitchelton-Scott het gevecht om als eerste door de laatste bocht te komen, maar daarachter zaten alle grote namen klaar om erop en erover te gaan. Onder hen Groenewegen. Hij volgde lange tijd het wiel van Sam Bennett, om daar precies op het juiste moment uit te komen. In de resterende meters tot de finish kon niemand hem meer passeren, waardoor hij zijn eerste WorldTour-zege van het seizoen wist te boeken. Wout kwam als 77e over de streep. Morgen weer een etappe met de finish weer op de Jabel. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen