médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Tour de UAE etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 25 februari 2020

In de UAE Tour heeft Adam Yates een serieuze stap gezet op weg naar de eindzege. In de derde etappe met aankomst op Jebel Hafeet was hij met overmacht de beste. Hij had aan de finish een dikke minuut voorsprong op nummer twee Tadej Pogačar. De Brit nam tevens de leiderstrui over van Caleb Ewan. 

Een kopgroep maakte het mooie weer in de woestijn.  De vluchters vier reden in de bloedhitte een maximale voorsprong van ruim zeven minuten bijeen, maar uitzicht op een stunt was er nooit. Dankzij de werken van UAE Emirates werd de voorsprong van het kopkwartet steeds iets minder groot. Hoewel de koplopers lekker doorreden, konden ze niet voorkomen dat ze aan de voet van Jebel Hafeet (10,8 kilometer aan 5,4% gemiddeld) eraan waren voor de moeite.
Op de brede wegen van de klim nam CCC het commando over. De Spanjaard Victor De La Parte had op een gegeven moment een klein gaatje op het peloton. Daarachter was het de ene na de andere renner die het peloton moest laten rijden. Wout was op 7,2 km  van de streep een van hen.
Even daarna was het Adam Yates die aan de boom ging schudden. En was ras alleen. 

Yates liet zich dit cadeautje echter niet meer afpakken. Op de grote plaat bleef hij doorrijden en hij zou zijn voorsprong alleen maar vergroten. 

 

Aan de finish moest Pogačar al 1’30” toegeven. Lutsenko zou op anderhalve minuut van de winnaar over de streep komen, met Gaudu en de opstomende Rafal Majka in zijn wiel. Diego Ulissi kwam als zesde over de streep, op bijna twee minuten. Wout kwam op 3:54 als 37e over de streep. Zijn reactie was: 

That was a hot finish today, unfortunately not my day😢 Couldn’t go faster, but the nice thing is we can try again on Thursday!

 

#whereiswout #suffering🤬#seeyou

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen