médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de UAE etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 24 februari 2020

Caleb Ewan heeft de tweede rit in de UAE Tour gewonnen. De Australi√ęr sprintte net als vorig jaar het snelst naar boven op de steile Hatta Dam. Hij haalde het voor Sam Bennett die 2de werd en Arnaurd D√©mare.¬†

De finale van de tweede etappe in de UAE Tour begon op goed 10 kilometer van de finish. Movistar legde op de laatste heuvelzone een moordend tempo op, waardoor renners als klassementleider Pascal Ackermann, Mark Cavendish (Bahrein-McLaren) en Chris Froome.  moesten lossen. 

Maar voor 1 man ging het niet snel genoeg. Victor Campenaerts, pakte uit met een stevige demarrage en fietste samen met de Italiaan Conci een voorsprong van 20 seconden bij elkaar. Campenaerts werd op 5 kilometer van de streep tot halt geroepen. 

Caleb Ewan en Sam Bennett zaten in de laatste kilometers uitstekend gepositioneerd. Aan de voet van de steile aankomst op de Hatta Dam (300 meter met stijgingspercentages tot 17%) ging Bennett meteen aan. Ewan wachtte een fractie langer, en verraste Bennett en snelde afgetekend naar de ritwinst. Bennett finishte als tweede, Démare als derde, Wout kwam in het eerste groepje over de streep als 22e.

Ewan pakt ook de rode leiderstrui over van Ackermann. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen