médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de UAE etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 23 februari 2020

Pascal Ackermann (BORA-hansgrohe) heeft de eerste etappe in de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten gewonnen, de tweede rittenkoers van de WorldTour dit jaar. In een chaotische ontknoping in Dubai hield de Duitser Caleb Ewan, Rudy Barbier en Dylan Groenewegen achter zich.¬†¬†Vroeg in de etappe sloegen vier renners de handen ineen voor de lange ontsnapping. Ploegmaats Nikolay Cherkasov en Cristian Scaroni (Gazprom-RusVelo) vonden Leonardo Tortomasi en Veljko Stojnińá van Vini Zab√Ļ-KTM en hun voorsprong werd voor lange tijd tussen de twee√ęnhalf en drie minuten gehouden.

 

Door toedoen van de sprintersploegen werd de voorsprong van de kopgroep teruggebracht en nadat eerder al Scaroni en Stojnińá waren ingerekend, werden in de laatste vijftien kilometer ook Cherkasov en Tortomasi bijgehaald. Uiteindelijk zou de etappe uitdraaien op de verwachte massasprint.

 

Het was dringen geblazen in de slotfase, waarin de teams hun snelle mannen zo goed mogelijk probeerden te positioneren. Luka Mezgec werd in een zetel afgezet door zijn ploeggenoten van Mitchelton-Scott, maar terwijl de Sloveen zijn sprint inzette, ging ook Pascal Ackermann aan. Die hield vervolgens vol tot aan de finish.

Wout kwam als 26e over de streep. Onderweg kwam hij weer een oude bekende tegen die zijn rentree maakte na een val vorige jaar waarbij Wout toen aanwezig was. Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen