médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de France 2020 etappe 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 02 september 2020

Wout van Aert heeft in Privas de vijfde etappe van de Tour de France op zijn naam geschreven. Na een ongebruikelijk gesloten rit klopte de Belgische renner van Jumbo-Visma Cees Bol in de sprint. Adam Yates nam het geel over van Julian Alaphilippe. Op drie kilometer van het einde namen de sprintersploegen het commando over. Team Sunweb leidde het pak vervolgens onder de rode vod door voor Cees Bol. De Nederlandse sprinter vocht een verbeten duel uit met Wout van Aert, die uiteindelijk aan het langste eind trok. Voor de Belg van Jumbo-Visma was het zijn tweede etappezege in de Tour, nadat hij vorig jaar in Albi ook al eens de beste was.

Wout heeft de prijs voor de strijdlust gekregen in deze 5de etappe.

 

Hij mag donderdag met de rode rugnummers starten in de 6de etappe. Daarnaast krijgt hij 2000 euro als extra premie.

Normaal gesproken gaat de prijs voor de strijdlust naar een van de koplopers, maar doordat er geen kopgroep was in de vijfde etappe van de Tour de France moest de organisatie een andere keuze maken. Daarom kozen ze voor Wout Poels die het sinds afgelopen zaterdag al zwaar heeft.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen