médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Tour de France 2019 etappe 8+9

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 15 juli 2019

In het weekend waren 2 etappes. Zaterdag moest Wout flink aan de bak na een valpartij van Thomas. „Ik zag Gianni (Moscon, red.) door de lucht vliegen. Een race-incident, zoals ze dat in de Formule 1 zeggen”, aldus Wout. Die bergen met werk moest verzetten om onder andere kopman Geraint Thomas weer terug naar het peloton te rijden. „Hij sprong weer snel op de fiets en reed aardig hard door”, zei hij over de titelverdediger.

Wout werd in de nacht voor de rit naar La Planche des Belles Filles ziek, maar het ergste heeft hij achter de rug. „De avond van te voren overgeven is niet echt de ideale voorbereiding. Maar ik voel me nu goed en ik kijk uit naar de echte bergen. Als ik in de ochtend wakker wordt, dan voel ik me fris, dus dat is een goed teken.”

Gisteren in de negende etappe wpm 
Daryl Impey. Hij versloeg in de sprint de Belg Tiesj Benoot, met wie hij voorop was gebleven uit een kopgroep van vijftien renners. Op enige afstand finishte de Sloveen Jan Tratnik als derde. De klassementsrenners namen een snipperdag en finishten op ruim een kwartier van de ritwinnaar. Alaphilippe van Deceuninck - Quick-Step leidt het algemeen klassement voor de Italiaan Giulio Ciccone.

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen