médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Tour de France 2019 etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 12 juli 2019

Dylan Groenewegen heeft de zevende etappe van de Tour de France gewonnen. In Chalon-sur-SaĂ´ne was hij de snelste in de massasprint. Caleb Ewan kwam nipt tekort om de Nederlander van de ritzege te houden en werd tweede. Giulio Ciccone behield de leiding.

Met de Vogezen afgevinkt in het routeboek trok de karavaan verder in de richting van het Centraal Massief. Maar voordat die bergketen wordt aangesneden, moest eerst nog de langste rit worden verreden. Gestart werd vanuit Belfort, waarna de eerste 140 kilometer over geaccidenteerd terrein ging met beklimmingen van de Col de Ferrière, Côte de Chassagne-Saint-Denis en de Côte de Nans-sous-Sainte-Anne. Daarna ging het over vlakke wegen naar de finish in Chalon-sur-Saône.
Het grote pak deed het rustig aan, waardoor Rossetto en Offredo de ontsnapping van de dag konden opzetten. 
Het peloton liet ze nog enige tijd zwemmen, maar op dertien kilometer van de streep boog eerst Rossetto het hoofd en vlot daarna liet ook Offredo zich inrekenen. Ze hadden op dat moment liefst 217 kilometer voorop gereden. Daarna was het aan Jumbo-Visma, Sunweb, Deceuninck-Quick Step en BORA-hansgrohe: alle treintjes waren present.

Wout van Aert leidde het peloton naar de laatste drie kilometer, waarmee de klassementsrenners in de veilige haven kwamen. Hij bleef op kop tot hij op tweeënhalve kilometer van de streep het stokje overgaf aan Amund Grøndahl Jansen. In het wiel van de Noor zaten de ploegmaats van Sagan vervolgens klaar. Daarna was het aan Deceuninck-Quick Step, maar de Belgische ploeg werd overvleugeld door Dylan Groenewegen.

 

 

De Nederlander ging de blauwe brigade over links op hoge snelheid voorbij en stormde in sneltreinvaart op de finish af. Caleb Ewan kwam nog dichtbij, maar de rappe man van Jumbo-Visma timede zijn laatste jump net iets beter. Voor de Australiër restte de tweede plaats, Sagan werd derde. Sonny Colbrelli en Jasper Philipsen maakten de top-5 compleet. Giulio Ciccone zag zijn gele leiderstrui niet in gevaar komen en bleef aan de leiding van het klassement. Wout kwam ook regelmatig in beeld. Echter doordat de camera aan het staart van het peloton filmde. Hij zat in een groepje dat het peloton liet lopen. Hij kwam op 3:13 binnen op plaats 159. 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen