médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de France 2019 etappe 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 10 juli 2019

Peter Sagan heeft zich een eerste keer laten opmerken in deze Tour de France, goed voor een 12e ritzege uit zijn carrière. In Colmar was hij de snelste in de sprint van het uitgedunde peloton. Wout van Aert eindigde op de tweede plaats, Matteo Trentin werd derde. Julian Alaphilippe besloot de rit op de tiende plek en behield de gele trui. Wout zat ook in het peloton en kwam als 77ste over de streep. 
De zege van Sagan kwam niet als een grote verrassing. De etappe, van Saint-Dié-des-Vosges naar Colmar, was op het lijf geschreven van snelle finishers die ook een heuvel op kunnen rijden. Veel echte sprinters ontbraken in de finale omdat ze in de heuvelachtige rit de aansluiting met de voorste groep waren verloren.
Voor de klassementsrenners  kwamen woensdag niet in de problemen. Zij konden hun krachten grotendeels sparen voor de eerste zware bergetappe van morgen. Het peloton vertrekt naar La Planche des Belles Filles. De aankomst ligt op 1140 meter hoogte en wordt via flinke stijgingen (tot 24%)  bereikt. Voor de klassementsrenners een eerste mogelijkheid om iets te gaan doen. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen