médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de France 2019 etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 09 juli 2019

De vierde etappe kwam nadat gisteren Mike Teunissen de gele trui verloor aan een imponerende Julian Alaphilippe. Die op indrukwekkende wijze het peloton verliet op de laatste korte maar steile klim. Hij kwam toen alleen aan. Wout verloor ook een kleine minuut in de laatste kilometers. 
De vierde etappe ging van Reims naar Nancy over een afstand van 213,5 km. Op voorhand iets voor de sprinters. Het werd een rustige etappe die inderdaad op een sprint uitdraaide. 

Het woord was aan de sprintersploegen, waaronder Lotto Soudal. De Belgische formatie probeerde Ewan in een zetel naar de laatste kilometer te brengen, maar de rood-witte brigade werd overvleugeld door de concurrerende ploegen. Geen enkele formatie wist het initiatief te nemen, waardoor het een chaotische sprintvoorbereiding werd. Op minder dan twee kilometer van de streep kwamen de mannen van Jumbo-Visma op kop van het peloton, maar Groenewegen zat niet aan het wiel van Teunissen. Het bleek een voorbode voor de daadwerkelijke eindsprint, want hij moest van te ver komen en kwam dan ook niet verder dan plaats vijf. De winst ging naar Viviani, die Kristoff en Ewan wist te vloeren. Wout kwam net na het peloton over de streep op 46 seconde op plaats 118. Maar zijn ploeg had de 2 kopmannen veilig over de streep gebracht. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen