médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de France 2019 etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 07 juli 2019

Team Ineos begon als eerste ploeg aan de chrono in Brussel. De Britse formatie met kopmannen Geraint Thomas en Egan Bernal was een van de topfavorieten en dus was de tijd die zij reden direct een mikpunt voor alle andere ploegen. Zonder Wout en Luke Rowe bereikte Ineos de finish aan het Atomium in 29:18, in 56,5 kilometer per uur.
Bijna alle teams haalde deze tijd niet in. Echter de ploeg van geletruidrager Mike Teunissen had vleugels 
Zijn team Jumbo-Visma wist de race tegen de klok over 27,6 kilometer als snelste af te werken. De ploeg bleef Team Ineos voor. 

In het algemeen klassement heeft Teunissen nu 30 seconden voorsprong op Gianni Moscon, de eerste renner van Ineos die zesde staat. Van Aert staat tweede op 10 seconden en Kruijswijk, de man die voor een goed klassement gaat, is de nummer drie op eveneens 10 tellen.

 

 

De grootste slachtoffers van de race tegen de klok zijn Richie Porte met een verlies van ruim een minuut en ook Nairo Quintana en Mikel Landa verloren een minuut op Team Jumbo-Visma .Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen