médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Tour de France 2018 etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 28 juli 2018

Het eerste gedeelte van de etappe werd gecontroleerd door Sky, waarbij Wout vooral het tempo bepaalde. De dood of de gladiolen, dat moeten Bardet, Landa, Zakarin en Majka op ruim 100 kilometer van de finish gedacht hebben. Met z’n vieren staken ze – in verschillende trapjes – het vuur aan de lont op de Col du Tourmalet. Het kwartet nam een tweetal minuten op de groep van de gele trui en trok richting een kopgroep van zo’n 10 renners, waarbij Alaphilippe zijn doel bereikte. Hij stelde zijn bergtrui veilig. Landa wipte virtueel naar het podium, maar vooral LottoNL-Jumbo wilde de laatste kans in de bergen met beide handen grijpen. Het gebeuk van Gesink richting de laatste monstercol van deze Tour wierp zijn vruchten af, want de voorsprong van Landa en co smolt als sneeuw voor de zon.

Op de top van de Aubisquewas alles weer bij elkaar. De laatste vluchter  Majka begon met een piepkleine voorsprong aan de afdaling, met nagenoeg alle favorieten in elkaars zog.

De Pool was er al snel aan voor de moeite dankzij regisseur Roglic, die de risico’s niet schuwde in de afdaling. Op ruim 8 kilometer van de finish sloop de kopman van LottoNL-Jumbo meter per meter weg van zijn concurrenten.De rest was geklopt. Roglic soleerde naar de ritzege en pakt voorlopig de derde podiumplaats als toetje.

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen