médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Tour 2020 Etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 31 augustus 2020

Wout was vandaag vooral achter in het peloton te zien. Herstellen was zijn devies in de door Caleb Ewan gewonnen derde etappe van de Tour de France 2020. De sprinter van Lotto Soudal was na een etappe van bijna 200 kilometer van Nice naar Sisteron, waarin het peloton het de hele dag rustig aan deed, de beste een massasprint. In extremis wist hij Sam Bennett te verslaan. Julian Alaphilippe blijft in het bezit van de gele trui.
De etappe was het verhaal van de strijd om de bolletjestrui. De strijd ging tussen Cosnefroy en Perez. De strijd leek beslist. Op de voorlaatste klim kwamen Cosnefroy en Perez toch weer uit hun kot om voor het overgebleven puntje te sprinten. Cosnefroy won omdat Perez een lekke band kreeg. De Cofidis-renner moest daarmee de afdaling in en botste vervolgens ongelukkig op zijn eigen ploegauto.

Het gevolg? Een mogelijke sleutelbeenbreuk en een opgave voor de renner die na deze rit de bergtrui zou mogen dragen. Door de opgave behield Cosnefroy de bolletjestrui.

Wout kwam op vijf minuten over de streep maar hij heeft de derde etappe ook weer overleeft. Op naar de volgende dus. 

 https://nos.nl/collectie/13847/video/2346189-poels-regen-onderweg-was-goed-voor-het-koelen-van-de-zwellingen

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen