médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Tirreno etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 14 maart 2019

Julian Alaphilippe heeft de tweede etappe in Tirreno-Adriatico gewonnen. De Franse springveer beschikte over het snelste eindschot na een venijnige finale. Greg Van Avermaet moest vrede nemen met de tweede plaats. Adam Yates is de nieuwe leider.

 

Op de zeer onregelmatige slotklim, met steile stroken die werden afgewisseld door passages in dalende lijn, roerden de kanonnen zich. Vooral Roglic, Loetsenko en Clarke eisten de hoofdrol op, maar een veelbelovende bres leverden hun prikken nooit op. 

Greg Van Avermaet reed een intelligente finale en dichtte bij het ingaan van de laatste kilometer het laatste gaatje. De olympische kampioen opende de sprint van het elitegroepje, maar Julian Alaphilippe regelde alles en hield Van Avermaet al bij al makkelijk in bedwang. 
Adam Yates eindigde op de 5e plaats en neemt de blauwe leiderstrui over van ploegmakker Michael Hepburn.
Wout kwam als 8ste over de streep en staat nu 10e in het algemeen klassement. 
 “Ik geef toch de voorkeur aan steilere beklimmingen”, zo liet hij na afloop weten. “Maar de benen waren ‘OK’. Ik wist ook een redelijke sprint te rijden, wat goed is voor het zelfvertrouwen. Ik mag niet klagen.”
Morgen is het woord in principe aan de sprinters.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen