médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Start Giro 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 05 mei 2018

De eerste rit van de Giro 2018 is de proloog. Wout is in deze korte proloog 25ste geworden op 40 seconde van winnaar Tom Dumoulin. Voor Wout was het voor de start al afwachten omdat kopman Chris Froome al gevallen was en daardoor schaafwonden had opgelopen. Mede hierdoor verloor Froome 37 seconde op Dumoulin.

Wout Poels hield een dubbel gevoel over aan de proloog van de Giro d’Italia. Zelf reed de 30-jarige renner uit Blitterswijck een verdienstelijke tijdrit, waarin hij 25ste werd. ,,Na de Ardennenklassiekers, waar het niet heel soepel liep, is dit wel een opsteker”, vertelde Wout na afloop bij de finish, waar hij even vast kwam te zitten in het gedrang van de mensen. Meer bezorgd was hij over zijn kopman Chris Froome, die uiteindelijk slechts drie seconden sneller was. „Zo’n val tijdens de verkenning is natuurlijk een beroerde start. Meteen al 37 seconden verliezen op Dumoulin is niet lekker.” Om op zijn Poels te besluiten: „Maar ja, dat houdt de spanning er tenminste wel lekker in voor de komende drie weken.”

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen