médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Slotweekend Tour Down Under 2019

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 20 januari 2019

Op zaterdag tijdens de rommelige etappe waarin op 10 km voor het einde een valpartij voor chaos zorgde, bleef Wout goed voorin in het peloton en kwam als negende over de streep waardoor het verschil binnen de perken bleef. Op zondag de etappe naar Willunga Hill zou er een mogelijk komen om te gaan aanvallen. 
Wout kwam dichtbij ritwinstl, maar hij moest zijn meerdere erkennen in Richie Porte. Hij steeg echter wĂ©l naar de derde plaats in het eindklassement. “Toch ben ik wel een beetje teleurgesteld”, zo liet hij na afloop weten.

Wout had duidelijk plannen, want hij gooide al vroeg de knuppel in het hoenderhok. Wout en Kenny Elissonde vielen aan op de eerste passage van Willunga Hill, op ruim twintig kilometer van de finish. “Dat was echter niet het plan”. “Kenny reed plots vooraan, en toen heb ik besloten om gebruik van hem te maken. Dat ging vrij goed, maar het was nog behoorlijk ver tot aan de finish.” Niet veel later werden de twee Sky-renners weer ingerekend. Het vuurwerk kwam uiteindelijk in de laatste drie kilometer, op de flanken van Willunga Hill.

Het was Porte die uiteindelijk versnelde op ‘zijn’ berg. Wout probeerde te volgen, maar bleek nĂ©t niet sterk genoeg om de etappe te winnen. Hij kwam uiteindelijk als tweede over de finish, in het spoor van de AustraliĂ«r. “Ik ben wel een beetje teleurgesteld. De ploeg heeft geweldig gereden, maar Richie was gewoon te sterk.”

 Reactie van Wout op telegraaf.nl 

 https://www.telegraaf.nl/video/3045252/poels-toen-zag-ik-dat-het-niet-meer-ging-lukken 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen