médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Polen 2020 Etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 07 augustus 2020

De tweede etappe van de Ronde van Polen is gewonnen door niemand minder dan Mads Pedersen. De sterke Deen bleek over de snelste benen te beschikken in finishstad Zabrze en boekte zijn eerste zege in de regenboogtrui.

 

 

De zware valpartij van Fabio Jakobsen hangt nog altijd als een grauwe deken over deze Ronde van Polen. De Nederlands kampioen ligt op dit moment in kritiek toestand in het ziekenhuis van Sosnowiec, maar is wel buiten levensgevaar. Ook Eduard Prades, Damien Touzé en Marc Sarreau, die eveneens tegen de vlakte gingen na een inmiddels veelbesproken sprint van Dylan Groenewegen, stonden niet aan de start van de tweede etappe.
Een nieuwe massasprint stond in de sterren geschreven, al probeerde Piotr BroŇľyna nog om het feestje van de rappe mannen te verstieren. De Pool hield echter niet lang stand en dus gingen we ook dit jaar weer sprinten in Zabrze. De mannen van Trek-Segafredo en BORA-hansgrohe deden er alles aan om hun sprinters zo goed mogelijk te piloteren naar een mogelijke ritzege.

 

De meeste ogen waren gericht op Pascal Ackermann, maar de zege ging verrassend naar wereldkampioen Pedersen. De renner van Trek-Segafredo bleek aan de finish net iets sneller dan de Duitse topsprinter. Davide Ballerini eindigde als derde namens Deceuninck-Quick-Step, voor Rudy Barbier en Alberto Dainese. Pedersen mag zich ook leider noemen in de Ronde van Polen.

Wout reed attent mee en pakte onderweg nog een bonificatie. Hierdoor komt hij op de 6de plaats in het algemeen klassement.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen