médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Groot-Brittanni√ę 6de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 07 september 2018

Wout heeft de 6de etappe van de Ronde van Brittannie gewonnen. In de koninginnenrit troefde hij Julian Alaphilippe af op de steile slotklim. De kopman van Quick-Step Floors is wel de nieuwe leider in het algemene klassement na het afhaken van Primoz Roglic bergop. Wout klom hierdoor naar de tweede plaats in het klassement. 

Met vier beklimmingen van de eerste categorie en een beklimming van de tweede categorie kregen de renners vandaag de zwaarste rit van de week onder hun wielen geschoven.

 

 

 

Primoz Roglic blonk na de indrukwekkende ploegentijdrit van LottoNL-Jumbo in de groene leiderstrui, maar van bij de start van de rit werd hij bestookt door Quick-Steppers Julian Alaphilippe en Bob Jungels, de eerste achtervolgers in het klassement.

 

 

 

Het tweetal sprokkelde kostbare seconden bij een vroege tussensprint en sloop zo wat dichterbij. Vier leiders kregen daarna een vrijgeleide van het peloton. Iljo Keisse en Fernando Gaviria hielden de voorsprong onder controle voor kopman Alaphilippe. 

 

 

 

Die leek over het beste eindschot te beschikken op de zware slotklim richting Whinlatter Pass, maar dat was zonder  Wout Poels gerekend. Wout dartelde in de slotfase weg van Alaphilippe, goed voor zijn 3e zege van het seizoen.

 

 

Roglic kon niet mee met de besten en is zijn leiderstrui kwijt aan Alaphilippe. De Ronde van Groot-Brittanni√ę einidigt zondag.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen