médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Ronde van Groot-Brittannië 5de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 06 september 2018

Na een sprintetappe gewonnen door Greipel waardoor er niets veranderde in het algemeen klassement moest er vandaag een ploegentijdrit gereden worden. 
Een 12,4 kilometer lange ploegentijdrit. Vanuit Cockermouth reden de teams naar de top van Whinlatter Pass, een klim van 3,2 kilometer aan 7%. De lengte van de tijdrit was beperkt, maar de moeilijkheidsgraad zou voor beslissende tijdsverschillen zorgen.

Na het binnendruppelen van de nodige continentale én ProContinentale teams, liet Sunweb zien dat de WorldTour nog een stapje hoger is. De Duitse formatie kwam binnen na 20:43, en was daarmee duidelijk sneller dan de concurrentie. Inmiddels was ook Wout met Sky begonnen aan zijn ploegentijdrit.

Sky reed lange tijd rond met zes renners, maar zag op Whinlatter Pass Chris Froome afhaken. Toch klokte de ploeg een uitstekende tijd. Met 20:03 waren ze liefst veertig seconden sneller dan Sunweb.
Sky leek met deze tijd een goede kans te maken op de zege, maar dat bleek buiten Katusha-Alpecin gerekend. De Zwitserse formatie wist met 19:57 de tijd van deploeg van Wout te kloppen. Katusha mocht hopen op de dagwinst, maar die hoop werd al snel de grond ingeboord door Quick-Step Floors, dat nog vier seconden sneller was.

LottoNL-Jumbo vloog over het lastige parcours. De Nederlandse formatie was aan de streep maar liefst 16 seconden sneller dan Quick-Step Floors. In theorie kon alleen BMC nog onder de 19:37 duiken.

Het bleef ook bij theorie, want de Amerikaanse formatie gaf aan de finish maar liefst veertig seconden toe. Voor LottoNL-Jumbo is het de dertigste zege van het seizoen.

In het algemeen klassement is Roglic de nieuwe koploper en staat Wout op de 5de plaats. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen