médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Ronde van Groot-Brittannië 3de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 04 september 2018

Julian Alaphilippe heeft de derde etappe van de Tour of Britain op zijn naam geschreven. De Fransman van Quick-Step Floors wist in een uitgedunde groepssprint Patrick Bevin en Emils Liepins achter zich te houden. Alessandro Tonelli moest in de finale afhaken, en verspeelt zo de leiderstrui aan de Nieuw-Zeelander Bevin, die aan de streep voldoende bonificatieseconden wist te pakken.

Op het steile klimmetje gooide Gaviria verrassend als eerste de knuppel in het hoenderhok. Zijn demarrage bleek de doodsteek voor Greipel, die al vroeg moest lossen. De Colombiaan van Quick-Step Floors werd echter gecounterd door Tom Pidcock. Het Britse toptalent kwam ook als eerste boven, wat hem tien bergpunten opleverde.

In de afdaling werd Pidcock echter ingerekend door een nog vrij omvangrijk peloton, waardoor we ons mochten opmaken voor een groepssprint. Het was uiteindelijk Bob Jungels die de lead-out verzorgde voor zijn ploeggenoot Julian Alaphilippe. De Fransman stelde in de licht oplopende eindsprint niet teleur.

Bevin moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. De Nieuw-Zeelander bleef echter niet helemaal met lege handen achter, aangezien hij door bonificatieseconden de leiding wist te grijpen. Cameron Meyer – de ritwinnaar van gisteren – volgt als nummer twee in dezelfde tijd.

 

Alaphilippe is door zijn ritzege gestegen naar de derde plaats. De Fransman volgt op slechts twee seconden van Bevin. Morgen staat er een 183,5 kilometer lange heuveletappe op het programma richting Royal Leamington Spa. 

 

Uitslag rit 3

1. Julian Alaphilippe (Fra) - 127 km in 2u47'41"

2. Patrick Bevin (NZe) - allen zelfde tijd

3. Emils Liepins (Let)

4. Ethan Hayter (GBr)

5. Jasper De Buyst

6. Connor Swift (GBr)

10. Xandro Meurisse

12. Caleb Ewan (Aus)

15. Wout Poels (Ned)

17. Tom Pidcock (GBr)

26. Primoz Roglic (Svn)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen