médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Ronde van Groot-Brittannië 1ste etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 03 september 2018

André Greipel (Lotto-Soudal) heeft de eerste rit in de Ronde van Groot-Brittannië naar zijn hand gezet. De Duitser was in een massasprint sneller dan Caleb Ewan, die hem volgend jaar opvolgt bij de Belgische ploeg. Voor eigen volk wilde Tour-winnaar Geraint Thomas zijn fans plezieren. Op 8 kilometer van de finish gooide Thomas op Belmont Hill zijn troeven op tafel. De Brit kreeg het gezelschap van de Quick-Step-tandem Julian Alaphilippe-Bob Jungels en zij probeerden hun overwicht uit te buiten.

Jungels trok solo op avontuur, maar werd bij het ingaan van de slotkilometer gegrepen. Met Fernando Gaviria had Quick-Step nog een wapen achter de hand, maar de Colombiaan schoot zijn kogel iets te vroeg af.

 

 De timing van André Greipel was beter: de Duitser was een zucht sneller dan Caleb Ewan, die volgend jaar de fakkel overneemt bij Lotto-Soudal. De Duitser is uiteraard ook de eerste leider.
Wout kwam als 10de over de streep. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen