médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Ronde van Algarve 4e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 23 februari 2019

Na de tijdrit van gisteren waarin Wout 18e werd en hierdoor terug viel naar plaats 4, kon hij vandaag in een sprintersetappe weer een klein beetje goed maken. In de door Dylan Groenewegen gewonnen sprint werd Wout 23e en kreeg dezelfde tijd als de winnaar. De renners die na Wout eindigde kregen een tijdsverschil van 7 seconde aangerekend. Hierdoor steeg Wout een plaats in het Algemeen Klassement naar plaats 3. 

Luís Fernandes, Nikolay Mihaylov, Jesús Nanclares, Fábio Costa en Oscar Pelegri waren de coureurs die al vroeg in de etappe ten aanval trokken om TV-minuten te scoren. Dit deden zij met succes: op twintig kilometer van de finish werden zij teruggeprakt, waarna de sprintersploegen met de voorbereiding op de sprint begonnen.
Deze voorbereiding verliep voor Jumbo-Visman niet vlekkeloos. Groenewegen had op tien kilometer van de meet een mechanisch probleem, waardoor hij van fiets moest verwisselen. De hele ploeg liet zich vervolgens afzakken om Groenewegen alsnog op tijd terug vooraan te krijgen: met succes. Met nog drie kilometer te gaan was het blauw-zwart van Jumbo-Visma opnieuw aan het front te zien.
Groenewegen kreeg in de laatste kilometer vervolgens de perfecte lead out van Mike Teunissen, die hem in winnende positie afzette in de laatste 150 meter. Alleen DĂ©mare kon de Nederlander in het zicht houden, maar ook hij kon Groenewegen niet van weerstand voorzien.
Morgen kan Wout nog proberen om nog wat te winnen. In de laatste 3 km moet er nog een beklimming genomen worden met daarin stijgingspercentages van 10%. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen