médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Algarve 1e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 20 februari 2019

In rit 1 van de Ronde van de Algarve rondde de Nederlander Fabio Jakobsen het teamwerk van zijn ploeg vlekkeloos af in een sprint van een uitgedund peloton. De finale werd ontsierd door een massale valpartij. Wout ontsprong de dans en eindigde op 11e plaats. 
Op 7 kilometer van de streep was er een massale valpartij in het peloton en brak in 2 stukken. Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) was als eerste tegen de vlakte gegaan en moest samen met ploegmakker Degenkolb wonden likken.

Van de topsprinters was Dylan Groenewegen de belangrijkste afwezige in de eerste groep. Deceuninck-Quick Step was wel zonder kleerscheuren door de slotkilometers gekomen. 

Na een geweldige kopbeurt van Belgisch kampioen Yves Lampaert zat zijn sprinter Fabio Jakobsen in een zetel. De Italiaan Consonni (UAE) lanceerde als eerste de sprint, maar Jakobsen timede beter. Hij haalde het uiteindelijk met een ruime voorsprong op Démare en Ackermann.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen