médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Populaire Poels wordt door volle bus ondersteund op WK

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 29 september 2018

Zaterdag om 06.00 uur stappen in Blitterswijck zo'n veertig fans van Wout Poels in de bus om naar het WK wielrennen in Innsbruck te gaan.

Tegen de avond verwachten zij in Tirol aan te komen, gezamenlijk van een diner te genieten en de volgende dag de Sky-renner bij de strijd om de wereldtitel toe te juichen.

 

Moeder Poels

Tot de fans behoren de moeder van Wout, oud-burgemeester Jos Waals van Venray en Anne Thielen, de sportwethouder van de gemeente, waartoe Blitterswijck behoort. Thielen is als wethouder drukbezet, maar denkt op weg naar Oostenrijk wat tijd te vinden om stukken te lezen. Zondag volgt zij de koers en hoopt dat de renner uit Blitterswijck voor een verrassing gaat zorgen.

 

Volle bus

Een aantal vrienden van Wout gaat vrijdag al naar Innsbruck en zal zondag, verspreid over het parcours, de Nederlandse renners over de stand van zaken informeren, want oortjes zijn bij het WK taboe. Het plan om met de bus naar Innsbruck te gaan ontstond ruim een maand geleden en werd warm ontvangen bij de fans. In korte tijd waren nagenoeg alle plaatsen in de bus bezet.

 

Groot scherm

René Poels, oom van Wout en secretaris van de fanclub, verwacht dat de fans vooral in de buurt van de start- en finishzone te vinden zullen zijn. Daar kunnen ze de wedstrijd op een groot scherm volgen en de renners ook meerdere keren voorbij zien komen.

 

Echt een kans

Hij acht zijn neef in staat om voor een verrassing te zorgen, omdat het parcours volgens hem op Wouts lijf geschreven is. "Het ligt aan de omstandigheden wat er onderweg gaat gebeuren", zegt hij tegen L1. "Als hij in de laatste ronde bij de laatste vijftien zit, dan geef ik hem echt wel een kans."

 

 Foto's van de reis op zaterdag 29-09-2018:

Onderweg was er tombola met allemaal mooie prijzen. 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen