médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Parijs Nice 5e etappe Val

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 09 maart 2018

Tijdens de 5de etappe van Parijs Nice is Wout hard gevallen op 7 km voor de streep. Hij heeft moeten opgeven.

Na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat Wout zijn linkersleutelbeen heeft gebroken. 

 

Wout blijft optimistisch ondanks zware val

 

Wout Poels hoopt binnenkort weer op de fiets te zijn na het ondersteunen van een gebroken sleutelbeen bij een valpartij op de zesde etappe in Parijs-Nice.

De Nederlander gleed uit in de snelle afdaling van de Cote de la Colle-sur-Loup in de laatste kilometers van de dag na de strijd tussen de algemene kanshebbers.

 

Na een reis naar het ziekenhuis, samen met de medische staf van Team Sky, bevestigden röntgenfoto's naast schaafwonden ook een gebroken linkersleutelbeen.

 

"Ik kon gewoon niet meer de bocht halen. Ik was er helemaal in gegaan, "legde Poels uit, die op het moment van de crash als tweede overall had gelegen.

 

"Het is zo teleurstellend omdat ik me echt heel erg goed voelde. Maar zo is het leven soms.

 

"Ik zal nu een plan maken met de dokters over wat te doen met mijn sleutelbeen. Ik was van plan om toch een periode van rust na Parijs-Nice te hebben, dus we zullen zien. "

 

Sergio Henao is nu de best geplaatste Team Sky-rijder op het leaderboard, 46 seconden terug op de gele trui. Ondanks de teleurstelling wil Poels het positieven benadrukken en zijn ploegmaat aanmoedigen voor het laatste weekend van de race.

 

Hij voegde eraan toe: "Ik kan in ieder geval de TT winst uit de race halen - dat is iets. Hopelijk kan Sergio het afmaken voor het team. "

 

 

Lees meer op https://www.teamsky.com/#p13TGRqU4RgmrEKB.99

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen