médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Limburgse wieler fanclubs juichen om Mike Teunissen

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 09 juli 2019

De Grand Depart van de Tour de France in Brussel werd bezocht door naars schatting 1 miljoen supporters. Onder hen de fanclubs van de Limburgse vedetten: Mike Teunissen, Wout Poels en Tom Dumoulin. De fans van Wout en Mike maakten een gezamenlijke busreis naar Brussel. Met drie bijzondere supporters, de opa en oma van Mike en de moeder van Wout. De sfeer zat er al meteen goed in. Touringcar chauffeur Ton was in zijn nopjes met de passagiers. Hij was vroeger zelf ook amateur wielrenner geweest. Om de sfeer te verhogen beloofde hij dat als een van de twee Noordlimburgse renners straks de gele trui zou veroveren de drank in de bus gratis is!  Niet wetende wat deze zonnige dag in harte Brussel nog zou brengen aan verrassingen.

 

Vanaf het parkeerterrein bij het Heizel stadion te voet naar de metro waar de fans van Tom Dumoulin zich aansloten. Een grote verbroedering! De fans van Tom wensen de collega’s van de fanclubs Mike en Wout veel succes. Bij de bussen van Ineos en Jumbo is het een drukte van jawelste. Moeder Wilhelmien Poels wordt uitgenodigd om in de bus te komen. Daar wordt ze hartelijk ontvangen door Wout en zijn sportieve collega’s. Een uur later komt Wout als laatste uit de bus, zwaait naar de fans en rijdt naar de start. Bij Jumbo is Teunissen al eerder uit de buis gekomen. Hij fietst naar de fans en begroet ze. Vervolgens krijgt hij een kus van zijn vriendin en gaat ook naar de start. De kannibaal, Eddy Merkx, geeft het startsein. En dan is het snel met de metro en te voet verplaatsen naar de finish in de buurt van Paleis Laken. Uren wachten bij de finish straat werd meer dan beloond. Op grote schermen zien de supporters dat Groenewegen valt en dat Mike vlot doorfietst. Wat niemand verwachte gebeurde: Mike Teunissen uit Ysselsteyn wint van Peter Sagan en wint na 30 jaar weer de gele trui voor een Nederlander. De fans van Mike, Wout en Tom juichen gebroederlijk om dit geweldige succes. De Tour 2019 kan niet meer stuk. Wat een kanjer! Mike, Winnen en Ysselsteyn zijn vanaf nu, nog meer dan voorheen, begrippen in de wielerwereld.

 

Op de parkeerplaats bij het Heizel worden opa en oma van Mike gefeliciteerd door de fans van de Wout Poels fanclub. En de chauffeur van de bus beloofd voortaan niets meer aan de passagier. Want dankzij het geel van Mike mochten de fans, zoals beloofd, gratis koffie, bier en frisdrank drinken in de bus. De Ysselsteynse kermis en het geel van Teunissen werden met het nodige gerstenat gevierd.

 

Reacties (1)

  • L√©on

    Léon

    11 juli 2019 op 11:59 |
    Het was een geweldige dat om bij te zijn.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen