médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Giro etappe 6+7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 11 mei 2018

In de zesde etappe naar de top van de Etna is Wout in de aanloop hiervan gevallen. Hierdoor kon hij zijn kopman Froome niet helpen. Zelf hield  hij aan de val wat schaafwonden over aan de knie en aan zijn bil. Hij  eindigde de zesde etappe uiteindelijk als dertigste, net achter Robert Gesink, met drie minuten en achttien seconden achterstand op winnaar Esteban Chaves. In het klassement steeg Poels ondanks zijn prestatie wel vijf plekken. Ook daarin neemt de Limburger de dertigste plek in. Zijn achterstand op Simon Yates bedraagt vier minuten en 44 seconden.

Vandaag was de zevende etappe, deze eindigde in een massasprint. Winnaar werd Sam Bennett, de Ier van Bora-Hansgrohe was na 159 kilometer tussen Pizzo en  Praia a Mare de snelste in een massaspurt. 

Morgen moet het peloton weer klimmen. Na een rit over 209 km, van Praia a Mara naar Montevergine di Mercogliano, wordt gefinisht op een klim van 17,1 kilometer à 5 procent.

Simon Yates verdedigt in de maglia rosa een voorsprong van zestien seconden op titelverdediger Tom Dumoulin van Sunweb. Chris Froome (Sky) staat achtste op 1 minuut en 10 seconden van de Britse klassementsleider van Mitchelton-Scott.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen