médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Giro etappe 11

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 17 mei 2018

Simon Yates heeft woensdag na een mooie strijd met Tom Dumoulin de elfde etappe in de Ronde van Itali√ę op zijn naam geschreven.¬†

De strijd in de redelijk korte rit ontbrandde op de venijnige hellinkjes in de laatste 5 kilometer, toen een drietal vluchters was ingelopen. De Tsjech Zdenek Stybar en de Belg Tim Wellens openden de aanval, maar zij gingen stuk op de steile passages over kasseitjes.

Op 1,5 kilometer spurtte Yates weg en niemand leek hem te kunnen volgen. Tom Dumoulin vocht voor wat hij waard was en kwam steeds dichter op het wiel van de rozetruidager, maar hij kwam nog dichtbij maar haalde het net niet.

Ook al zat Dumoulin kort achter Yates, hij verloor door de bonificaties aan de meet nog wat extra seconden op Yates, die  heeft nu in het algemeen klassement een voorsprong van 47 seconden op Dumoulin.

Sky kopman Chris Froome verloor weer relatief veel tijd en zakte uit de top tien. Hij kwam samen met Wout over de streep. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen