médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Dauphine etappe 6

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 14 juni 2019

Julian Alaphilippe heeft de zesde rit van het Critérium du Dauphiné gewonnen. In Saint-Michel-de Maurienne klopte hij nipt Gregor Mühlberger, met wie hij de hele dag vooruit reed. Derde vluchter Alessandro De Marchi werd derde. Alaphilippe nam tevens de bergtrui over van Casper Pedersen.

Vandaag trokken de renners eindelijk de bergen in, maar pas na tachtig kilometer begon het serieuze klimwerk. 

Op de Col de Beaune, de laatste klim, begon het dan te borrelen in de kopgroep van de drie ontsnapte. Alaphilippe schudde tweemaal aan de boom, maar Mühlberger en De Marchi konden opnieuw aansluiten. Ook De Marchi probeerde weg te komen, maar de Italiaan moest zijn inspanningen dan duur betalen. Alaphilippe en Mühlberger doken samen de afdaling in naar aankomstplaats Saint-Michel-de-Maurienne.

De Fransman en de Oostenrijker gingen gelijk op in de eindsprint, waarna de finishfoto dan Alaphilippe aanwees als winnaar. Voor Mühlberger restte de tweede plek, De Marchi werd op tweeëntwinig seconden derde. In het peloton hielden de klassementsrenners zichtbaar hun kruit droog voor het slotweekend. De finale werd gegroepeerd uitgereden en 6:10 na de binnenkomst van de kopgroep bolde het uitgedunde pak over de streep met voorop Wout, die dus vierde werd. In het algemeen klassement staat Wout nu 10e. 

 

 

Adam Yates bleef aan de leiding van het klassement, voor Dylan Teuns en Tejay van Garderen. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen