médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Dauphine etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 10 juni 2019

Edvald Boasson Hagen heeft de eerste etappe van het Critérium du Dauphiné gewonnen. De rit ging van Aurillac naar Jussac over 142 kilometer.
Het uitgedunde peloton achterhaalde kort voor de finish drie vluchters waarna de Noor van Dimension Data het snelste bleek in de sprint. De Belg Philippe Gilbert eindigde als tweede. Wout van Aert, de Belg van Jumbo-Visma, werd derde.

Op het heuvelachtige parcours ontstond al snel een kopgroep van zes renners onder wie de Belgen Oliver Naesen en Julien Vermote en de Deen Casper Pedersen, ploeggenoot van Dumoulin bij Sunweb. Het peloton gaf het zestal nooit meer dan een kleine 4 minuten voorsprong. Op de voorlaatste klim, de CĂ´te de Roquenatou van de tweede categorie, moest Vermote zijn medevluchters laten gaan. Hij werd al snel gegrepen door het jagende peloton dat onder leiding van de ploeg Deceuninck - Quick-Step (Gilbert) naderde.

 

 

Talent Bjorg Lambrecht kon bij de tweede en laatste beklimming van de CĂ´te de Roquenatou vanuit het peloton naar de koplopers toe rijden. Met Naesen en de Deen Magnus Cort Nielsen kwam de jonge Belg voorop te rijden, maar de marge bleef klein. Op 500 meter voor de streep werd het drietal ingerekend waarna Boasson Hagen de klus afrondde.
Wout die na een langere trainingsperiode weer in koers was, kwam in de eerste groep binnen. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen