médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Amstel Gold race 2019

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 21 april 2019

De AGR 2019 is een prima reclame geweest voor de wielersport. Man tegen man gevechten met een super finale. Met uiteindelijk een zinderend slot. Dat is de conclusie na een mooie wedstrijd op Paaszondag in Limburg. Met een winnaar genaamd Mathieu van der Poel. 

Wout is lovend over de Mathieu van der Poel, de sensationele winnaar van de Amstel Gold Race: "Die rijdt de stenen uit de straat. Superknap, Petje af!".

 
Voor Wout die  keerde afgelopen donderdag terug van een hoogtestage was het  in deze klassieker flink af zien. 

"Ik heb deze koers altijd wel nodig" "Het brak al na de Gulpenerberg", concludeert Poels. "Ik kwam in een groepje terecht en dan weet je dat je niet meer kunt terugkomen en dat het voorbij is", aldus de teleurgestelde Wout. Hij heeft wel wat werk voor zijn ploeggenoten kunnen doen. "Meer zat er niet in."

Wout kwam uiteindelijk als 106de op ruim een kwartier van de winnaar over de streep. 
Voor Wout komt er een mooie week aan. "Ik voel me nu weliswaar niet zo goed, maar ik heb lekker getraind op Tenerife en denk er in de Waalse Pijl en in Luik-Bastenaken-Luik wel te staan. Wij moeten binnen het team nog praten over de rolverdeling in deze koersen, want ook Kwiatkowski rijdt op het moment heel sterk."

foto: Leon Hadiomont

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen