médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

5de etappe Ronde van Valencia

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 09 februari 2020

Wout heeft geen plaats meer kunnen winnen in de laatste etappe van de Ronde van Valencia. De etappe eindigde in een massasprint. Ditmaal won Jacobsen voor Groenewegen. 

Hierdoor komt Wout op de 6de plaats in het eindklassement. 

De slotrit werd gekleurd door een ontsnapping van vier renners. De Canadees Hugo Houle (Astana), de Italiaan Francesco Romano (Bardiani-CSF-Faizanè) en de Spanjaarden Sergio Samitier (Movistar) en Jon Agirre (Kern Pharma) kozen al vroeg in de rit voor de aanval. Het peloton liet het viertal echter niet te ver wegrijden. Op initiatief van Jumbo-Visma en Deceuninck-Quick-Step bleef het verschil lang in de buurt van een minuut. Op acht kilometer van het einde volgde er een hergroepering.

 

 

In de straten van Valencia bleef de voorspelde massasprint onontkoombaar. Jakobsen werd door zijn ploeggenoten van Deceuninck-Quick-Step in een zetel naar de finish gebracht. Groenewegen kwam nog dichtbij, maar slaagde er niet in de regerend Nederlands kampioen van zijn eerste seizoenszege af te houden.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen