médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

4de etappe Ronde van Valencia

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 08 februari 2020

Wout heeft in de 4de etappe van de Ronde van Valencia een verdienstelijke 2de plaats behaald. Achter de ongenaakbare Sloveen¬†Tadej Pogańćar.¬†Op het moment dat de laatste vluchter van de vroege ontsnapping, Van Avermaet, werd ingerekend door de bergtrein van Team Ineos ging Tadej Pogańćar op de pedalen staan. De Sloveen, die eerder deze week ook al de eerste aankomst bergop op zijn naam wist te schrijven, nam direct enkele fietslengtes afstand. Wout waagde de oversteek, maar hij was niet opgewassen tegen het klimgeweld van het jonge goudhaantje van UAE Emirates. In de laatste meters waagde Wout nog een ultieme poging, maar meer dan een tweede plaats op een seconde of vijf zat er niet in.

Vlak na Wout klokte Geoghegan Hart als nummer drie af, op de voet gevolgd door Dan Martin (Israel Cycling Academy) en klassementsleider Jack Haig (Mitchelton-Scott), die zijn gele trui kwijtraakte aan de jonge Sloveense springveer. 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen