médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

1ste etappe Ronde van Valencia 2020

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 05 februari 2020

De kop is er af. De eerste rit van Wout voor Bahrida Mclaren is gereden. Het was een etappe gewonnen door Dylan Groenewegen. De renner van Jumbo-Visma troefde Fabio Jakobsen af in deze eerste etappe van de Ronde van Valencia.

 

De vier vluchters Cédric Beullens, Cristian Scaroni, Oscar Sevilla en Julen Irizar werden zo'n 10 kilometer voor de meet ingerekend, waardoor de vlakke eerste rit van 180 kilometer zoals verwacht ontaardde in een massasprint.

Groenewegen moest van ver komen in finishplaats Villarreal, maar wist zijn wiel net iets eerder over de streep te drukken dan landgenoot Jakobsen. De derde plek werd opge√ęist door de Noor Alexander Kristoff.
De tweede etappe van de Ronde van Valencia voert de renners donderdag van Torrent naar Cullera over een heuvelachtig parcours van 181 kilometer. De rittenkoers, die geen WorldTour-status heeft, duurt nog tot en met zondag.

 

https://www.1limburg.nl/video-poels-nu-echt-begonnen-aan-nieuw-hoofdstuk-carriere?utm_source=twitter_1limburg&utm_medium=social_media&utm_campaign=twitter_clicks&utm_content=video-poels-nu-echt-begonnen-aan-nieuw-hoofdstuk-carriere

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen