médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Parijs - Nice 4e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 08 maart 2018

J√©r√īme Cousin heeft de vijfde rit in Parijs-Nice gewonnen. De 28-jarige Fransman van Direct Energie versloeg in een sprint-a-deux zijn vluchtmakker Nils Politt. Korte tijd achter hen sprintte Andr√© Greipel naar plek drie.¬†
Op dertien kilometer van het einde was een lastig klimmetje opgenomen. Het peloton maakte hier tempo, waardoor een aantal sprinters het lastig kregen. Toch kwam de poging van de meute te laat. Vooraan bleven Politt en Cousin over en met een geruststellende voorsprong trokken zij de slotkilometers in. De Fransman begon te pokeren. De Duitser tuinde er met open ogen in en bleef zich geven. Het peloton kwam in de absolute slotfase nog dichtbij, maar een valpartij aldaar gaf misschien wel de beslissing. Cousin bleef in het wiel van Politt plakken, waarna hij de Duitser er in de sprint vervolgens gemakkelijk oplegde. Wout zat in het peloton op de finish. En blijft 2de in algemeen klassement.

Wout wint tijdrit Parijs - Nice

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 07 maart 2018

Wout heeft in Saint-Etienne de vierde etappe van Parijs-Nice op zijn naam geschreven. In de individuele tijdrit over 18,4 kilometer was hij elf seconden sneller dan Marc Soler. Julian Alaphilippe was derde op zestien tellen. Wout schuift op naar de tweede plek in het algemeen klassement, waarin Luis Léon Sánchez met succes de koppositie verdedigde.

Morgen is er een etappe met meerdere beklimming.  

Parijs - Nice 3de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 06 maart 2018

Meteen na de offici√ęle start gaf het peloton ruimte aan de kopgroep van de dag. Jay Robert Thomson, Fabien Grellier¬† en PrzemysŇāaw Kasperkiewicz wisten een maximale voorgift uit te bouwen van ruim zeven minuten.

In het peloton predikten FDJ en Lotto Soudal, de ploegen van leider Arnaud D√©mare en Andr√© Greipel, de controle. Het hoogtepunt in de eerste koersuren was letterlijk en figuurlijk de beklimming van de C√īte de la Bosse. Op deze helling was het Grellier die de vier punten wist te rapen. Ook op de daaropvolgende beklimming ‚Äď de C√īte du Boulard ‚Äď was het de jonge Fransman die de maximale buit wist te scoren.

Grellier ging dermate tekeer op de C√īte du Boulard, dat zijn medevluchters Thomson en Kasperkiewicz moesten afhaken.

Dit bleek echter niet voor lang, want met het opdraaien van de lokale ronde op dertig kilometer van de finish ‚Äď met als scherprechter de C√īte de Charbonni√®res ‚Äď waren het Quick-Step Floors en Astana die het tempo flink de hoogte in joegen. Dit bleek funest voor sprinters als John Degenkolb, Nacer Bouhanni en Dylan Groenewegen. Ook Wout kwam in de problemen, hij kreeg een lekke band op 25 km van de streep. Op hetzelfde moment¬†was het Julian Alaphilippe die een eerste aanval wist te plaatsen. Het tempo van de vinnige Fransman bleek ‚Äď met uitzondering van Tim Wellens ‚Äď te hoog voor de concurrentie. Vlak voor de top wisten echter eerst Jakob Fuglsang en later Lilian Calmejane en Ion Izagirre de sprong te maken naar het tweetal. Nadat de top beklommen was viel het tempo vooraan, wat de achtervolgende groep ‚Äď met onder meer titelverdediger Sergio Henao, Bauke Mollema en Esteban Chaves ‚Äď in staat stelde om weer aan te sluiten.¬†¬†In twintig rijders tellende kopgroep heerste voornamelijk desorganisatie, waarop Luis Le√≥n S√°nchez en de Fransen Jonathan Hivert en R√©my Di Gr√©gorio besloten om weg te rijden. De drie aanvallers fietsten al snel een voorsprong van twintig seconden bijelkaar; een voorsprong die door de aanhoudende twijfel in de achtervolgende groep alleen maar groter werd tot ongeveer een minuut.¬†Terwijl de drie koplopers verder wisten uit te lopen, vond er in de achtergrond een hergroepering plaats. Een eerste peloton met onder meer leider Arnaud D√©mare en ook Wout kwamen op 7 km bij de rest van de kopgroep. Sanchez, Di Gr√©gorio en Hivert bleven echter buiten schot. Op een kleine twee kilometer was het Di Gr√©gorio die tot 3 keer proberen te vertrekken bij zijn medekoplopers, maar Sanchez¬† reed telkens¬† het gaatje dicht. In de eindsprint die volgde was het voor Hivert vervolgens een koud kunstje om naar de zegen te rijden. Wout was blij dat hij geen verdere schade heeft opgelopen in het algemeen klassement dankzij de sterke ploeggenoten die hem terug konden brengen.¬†

Media preview

Parijs -Nice etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 05 maart 2018

Dylan Groenewegen heeft in Parijs-Nice de tweede etappe op zijn naam geschreven. Hij won na een 187 kilometer lange rit tussen Orsonville en Vierzon met overmacht de massasprint. Elia Viviani moest genoegen nemen met een 2de plek, voor André Greipel die 3de werd. Het duurde lang voordat er een vluchtersgroep wist te ontsnappen. Het peloton had de wind op kop en legde de 1ste uren af in een bescheiden tempo. De 1ste tussensprint werd dan ook door het complete peloton betwist. Leider Arnaud Démare veroverde drie bonificatieseconden, voor Julien Alaphilippe en Christophe Laporte.

Uiteindelijk slaagden zes renners erin om alsnog te ontsnappen Manuele Boaro, Lars Boom, Oliver Naesen ,Thomas De Gendt , Tiago Machado en Anthony Delaplace.  De zes kregen echter niet veel meer dan een halve minuut ruimte van het peloton. Onder initiatief van Groupama-FDJ en Quick-Step Floors bleef het verschil beperkt. Ongeveer 35 kilometer later leken de vluchters ingelopen te worden, al besloten Machado en Boaro om nog even door te gaan. Het duo kreeg wel een vrijgeleide en wisten de maximale voorsprong uit te bouwen tot drie minuten.

De twee  konden natuurlijk niet de verwachte massasprint te voorkomen. Op 4 kilometer voor de streep volgde er een hergroepering. In de strijd om de dagzege trok Ramon Sinkeldam de sprint aan voor Démare, maar de Fransman kon zijn wiel niet houden. Groenewegen kwam vervolgens vroeg op kop. Viviani zat in zijn wiel, maar wist niet meer over Groenewegen heen te komen. Groenewegen wist met een ruim verschil als eerste de finish te passeren. Arnaud Démare finishte als vijfde. Hij vertrekt morgen opnieuw in de leiderstrui. Wout kwam wederom als 22ste over de streep. 
Morgen een etappe met 3 beklimmingen van de 3de catergorie. Een etappe waarin van alles mogelijk is. 

Parijs - Nice 1ste etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 04 maart 2018

Vandaag verscheen Wout voor de 1ste keer aan de start in Parijs- Nice. Hij is gedeelde kopman voor team Sky in deze editie. 
Zoals verwacht startte het peloton in druilerige condities aan de1ste etappe. Het startschot was direct een sein van vier renners om te vertrekken, al kregen zij niet de gewenste voorsprong. Daarop kozen Jurgen Roelandts, Pierre-Luc Perichon en Pierre Rolland het hazenpad. Zij reden al snel een voorsprong van drie minuten bijeen.
Het peloton, onder leiding van Quick-Step en Groupama-FDJ, hield de kopgroep binnen handbereik waardoor ze nooit echt wegkwamen. 

In het peloton waren een aantal renners betrokken bij een valpartij, waaronder Tejay van Garderen. De Amerikaan besloot daarop de koers te verlaten.

Met nog 14 kilometer te gaan werden de vluchters ingerekend. Dat was ook het moment voor Mitchelton-Scott, Lotto Soudal en Astana het tempo flink op te schroeven. Kort voor aanvang van de slotbeklimming werd het peloton nog opgeschrikt door een valpartij van acht renners.Aan kop van de wedstrijd begon het peloton onder leiding van Ramon Sinkeldam aan de slotklim. Alexis Vuillermoz was de eerste coureur die een aanval lanceerde en in het pak keken de ploegen van de favorieten naar elkaar. Eén kilometer voor de finish had de Fransman al een voorsprong van ongeveer tien seconden te pakken, maar dat bleek niet genoeg voor de ritzege.

Démare ging als eerste de sprint aan. Wat volgde was een lange spurt waarin hij Izagirre en Laporte nipt voor wist te blijven. Met het blote oog was de winnaar niet aan te wijzen, maar de fotofinish bracht uiteindelijk uitsluitsel. Wout kwam als 22ste over de finish. Morgen is er een etappe van 187.5 km die voer lijkt voor de sprinters. 

Wout 2de in het eindklassement Ruta del Sol 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 18 februari 2018

Tim Wellens heeft zich op de slotdag van de Ruta del Sol verzekerd van de eindoverwinning. Hijl verloor maar drie seconden op Wout in de afsluitende tijdrit rond Barbate, maar dat was genoeg om de leiding te behouden. De ritzege ging naar Woutzijn ploeggenoot David De la Cruz. 
De tijdrit was geen gebruikelijke. Naast dat de strijd om de eindzege beslist werd, had de organisatie ook ervoor gekozen om snel na de start 5 kilometer over onverharde gravelwegen te laten rijden. Daarnaast zaten er de nodige valse hoogtemeters in. Alleen de laatste kilometer richting de finish in Barbate was volledig vlak.

Aan het enige tussenpunt na 7,8 kilometer bleekTim Wellens al de beste tijd van alle favorieten te hebben. De Belg wist zijn concurrenten in het eerste deel dus al op achterstand te zetten. In het tweede deel verloor hij echter tijd.

Wout zette met 17:22 een richtpunt voor Wellens. Wout had een achterstand van elf seconden goed te maken op Wellens. Dat werden er maar drie, wat helaas niet genoeg was om de leiding terug te pakken. Wout wist wel Mikel Landa voorbij te streven. De Spanjaard kwam niet verder dan 18:00 en zakte weg in het klassement. Marc Soler mocht zich na een sterke tijdrit melden voor de derde plek op het eindpodium.

 

1  David de la Cruz Team Sky 17:11
2  Andrey Amador Movistar Team ,,
3  Stef Clement Team LottoNL-Jumbo ,,
4  Alexis Gougeard AG2R La Mondiale 0:08
5  Marc Soler Movistar Team 0:09
6  Wout Poels Team Sky 0:11
7  Dylan van Baarle Team Sky 0:12
8  Tim Wellens Lotto Soudal 0:14
9  Jan Tratnik CCC Sprandi Polkowice 0:24
10  Luis Leon Sanchez Astana Pro Team ,,

 

Algemeen klassement na etappe 5 (ITT)

1 Tim WellensLotto Soudal17:41:50

2 Wout PoelsTeam Sky0:08

3 Marc SolerMovistar Team0:27

4 Jakob FuglsangAstana Pro Team0:30

5 Luis Leon SanchezAstana Pro Team,,

6 Mikel LandaMovistar Team0:42

7 Steven KruijswijkTeam LottoNL-Jumbo1:19

8 Simon ClarkeTeam EF Education First-Drapac p/b Cannondale1:41

9 Andrey AmadorMovistar Team1:51

10 Christopher FroomeTeam Sky1:57

Wout verliest de leiderstrui in Ruta del Sol.

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 17 februari 2018

Tim Wellens heeft met overmacht de vierde etappe in de Ruta del Sol gewonnen met aankomst bovenop de steile Alcal√° de los Gazules voor Mikel Landa en Jakob Fuglsang. Een vierde plaats voor Wout op twaalf seconden van Wellens was niet voldoende om de leiderstrui te behouden.

Amador en Vanmarcke bleken de sterkte uit de kopgroep te zijn en gingen op jacht naar de ritzege. De voorsprong van de twee renners schommelde steeds rond de minuut en met nog tien kilometer te gaan leek de ritwinst steeds realistischer te worden, maar bij het opdoemen van de Alcal√° de los Gazules werden de koplopers ingerekend.

Op de steile slotklim met een lengte van 1,7 kilometer en met stukken tot wel 18% ging Landa stevig op de pedalen staan met nog zevenhonderd meter te gaan. Wellens volgde en klapte overheen, waarna hij op de finish vijf seconden overhield op de Baskische renner van Sky. Met deze overwinning is Wellens ook de nieuwe leider in het klassement met zeven seconden voorsprong op Landa. Wout kwam op een vierde plek.

Morgen staat er nog een etappe op het programma: 
De Ruta del Sol eindigt met een individuele tijdrit van 14,2 kilometer. Kort na de start gaat een onverharde strook van zo’n 5 kilometer vals plat omhoog. De finale bestaat uit 1 kilometer afdaling en 1 kilometer vlak.

Wout verliest de leiderstrui in Ruta del Sol.

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 17 februari 2018

Tim Wellens heeft met overmacht de vierde etappe in de Ruta del Sol gewonnen met aankomst bovenop de steile Alcal√° de los Gazules voor Mikel Landa en Jakob Fuglsang. Een vierde plaats voor Wout op twaalf seconden van Wellens was niet voldoende om de leiderstrui te behouden.

Amador en Vanmarcke bleken de sterkte uit de kopgroep te zijn en gingen op jacht naar de ritzege. De voorsprong van de twee renners schommelde steeds rond de minuut en met nog tien kilometer te gaan leek de ritwinst steeds realistischer te worden, maar bij het opdoemen van de Alcal√° de los Gazules werden de koplopers ingerekend.

Op de steile slotklim met een lengte van 1,7 kilometer en met stukken tot wel 18% ging Landa stevig op de pedalen staan met nog zevenhonderd meter te gaan. Wellens volgde en klapte overheen, waarna hij op de finish vijf seconden overhield op de Baskische renner van Sky. Met deze overwinning is Wellens ook de nieuwe leider in het klassement met zeven seconden voorsprong op Landa. Wout kwam op een vierde plek.

Morgen staat er nog een etappe op het programma: 
De Ruta del Sol eindigt met een individuele tijdrit van 14,2 kilometer. Kort na de start gaat een onverharde strook van zo’n 5 kilometer vals plat omhoog. De finale bestaat uit 1 kilometer afdaling en 1 kilometer vlak.

Wout behoudt leiderstrui ruta del sol

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 16 februari 2018

Sacha Modolo had in de 1ste rit in de Ruta del Sol nog te vroeg gejuicht en zag Boudat nog met de zege aan de haal gaan. Maar met een sprintzege in de derde rit heeft de Italiaan zijn revanche beet.
Wout blijft hierdoor de leider in het algemeen klassement.

De rit naar Herrera was een van de weinige kansen voor de sprinters om hun kunnen te tonen in de Ruta del Sol. Alvaro Cuadros, Marco Minnaard, Hector Saez en Oscar Cabedo probeerden het peloton te snel af te zijn, maar met de laatste tien kilometers in zicht, lieten ze zich vangen.

De sprinters schoven naar voor en dat gewriemel veroorzaakte een valpartij. Venturini smakte tegen de grond en hield een deel van het peloton op. Sacha Modolo profiteerde en pakte de ritzege. De Italiaan maakte zo zijn fout van in de 1ste rit goed.

Uitslag rit 3 Ruta del Sol:

1. Sacha Modolo (Ita) in 3u48'17"

2. Carlos Barbero (Spa) z.t.

3. Nelson Andres Soto (Col) z.t.

4. Oscar Gatto (Ita) z.t.

5. Moreno Hofland (Ned) z.t.

 

Klassement na rit 3:

1. Wout Poels (Ned) in 12u48'05"

2. Luis Leon Sanchez (Spa) op 2"

3. Tim Wellens z.t.

4. Mikel Landa (Spa) op 4"

 

5. Jakob Fuglsang (Den) z.t.

Morgen in de 4e etappe van de Ruta del Sol komt Wout onderweg over een aantal stevige beklimmingen. De Puerto de las Palomas is de zwaarste en langste opgave, want die stijgt in 15.7 kilometer met 5,4%. Er is dan nog lang te gaan, dus beslissend gaat de klim niet zijn. Dat geldt vermoedelijk wel voor de punchy slotklim bij Alcalá de los Gazules. In amper 2 kilometer hebben de renners stroken tot 18% voor de wielen. Dus kan hij vol aan de bak om zijn leiderstrui te verdedigen. 

Wout slaat dubbelslag in Ruta del Sol in 2de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 15 februari 2018

Een indrukwekkende Wout Poels heeft de tweede etappe in de Ruta del Sol 2018 op zijn naam geschreven. Hij  kwam boven voor Luis León Sánchez en een verrassend sterke Tim Wellens. Wout is ook meteen de nieuwe leider.
Met de slotklim in aantocht bleven er drie vroege vluchters over.  Gougeard was erbij, samen met Rubio en Eenkhoorn. Op 8 kilometer van de streep moest hij er echter als eerste af en even later moest ook de Fransman passen. Het peloton dunde daarachter snel uit en een opvallend slachtoffer leek in eerste instantie Chris Froome, maar even verderop kwam hij weer terug. Niet veel later versnelde Wellens, die lang standhield en Rubio opraapte. Wout decimeerde daarna met een ferme versnelling de achtervolgende groep, die niet veel later aansloot bij Wellens. Een nieuwe versnelling van Wout in de laatste driehonderd meter was vervolgens genoeg voor een dubbelslag.

1ste etappe Ruta del Sol 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 14 februari 2018

De 1ste etappe van de Ruta del Sol 2018 is gewonnen door Thomas Boudat. Hij is daarmee ook direct de eerste leider in het algemeen klassement.

Een kopgroep van vijf renners kleurde de openingsfase van de koers. Silvan Dillier, Romain Sicard, Lluis Mas, Txomin Juaristi en Gari Bravo die samen een voorsprong van meer dan vijf minuten bij elkaar fietsten.¬†Astana controleerde het peloton samen met Movistar en Sky. Zij trokken door in het tweede deel van de etappe, waar vijf beklimmingen in opgenomen waren. Hierdoor brak het peloton in meerdere delen. Het gat was op de top van de laatste beklimming ‚Äď een kleine twintig kilometer voor de meet ‚Äď geslonken tot ongeveer een minuut.

Zwitsers kampioen Dillier liet zijn medevluchters achter en probeerde het nog alleen, maar hij was niet opgewassen tegen het aanstormende peloton. De trein van Astana greep hem twaalf kilometer van het einde bij de lurven. Jon Ander Insausti probeerrde het nog een keer door een demarrage te plaatsen, maar veel ruimte kreeg hij niet. Ook een speldenprik van Pablo Torres kon de treintjes niet meer ontregelen.

Movistar, EF-Drapac en Lotto Soudal schoven in de ultieme finale naar voren om hun sprinters af te zetten. Het resulteerde in een chaotische massasprint, die uiteindelijk beslist werd in het voordeel van de opkomende Thomas Boudat. Sacha Modolo kon zich wel voor zijn kop slaan, want precies op het moment dat hij op zijn handen ten hemel hief zag hij in zijn linkerooghoek Boudat passeren. Wout handhaafde zich in het eerste gedeelte van het peloton en werd 18de. 

2de etappe ronde van Valencia

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 01 februari 2018

Alejandro Valverde heeft ook in zijn 18e profseizoen van de overwinning mogen genieten.  Het is de eerste overwinning voor Valverde sinds zijn val in de Ronde van Frankrijk van afgelopen jaar.

Hij reed geen wedstrijd meer sindsdien hij zijn knieschijf brak tijdens deze val. Maar op zijn 37e blijft hij hongerig als een jonge wolf. In de Trofeo's in Mallorca moest hij nog blij zijn met ereplaatsen, in Valencia is het wel bingo. Op El Garbi, een klim op 30 kilometer van het einde, reed Valverde weg met Jakob Fuglsang. De Deen kreeg in de afdaling zijn ploegmaat Luis Leon Sanchez bij hem, maar toch slaagden de Astana's er niet in de Valverde te verschalken in de finale. Het uitgedunde peloton, met onder meer Wout, druppelde 19 seconden na het koptrio binnen. Valverde wordt leider en kan de Ronde van Valencia voor de 3e keer winnen. Hiermee zou hij dan alleen recordhouder worden.
Wout staat 4de in het algemeen klassement op 19 seconde. 

 

eerste etappe van de Ronde van Valencia 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 31 januari 2018

Voor Wout is het seizoen 2018 nu ook officieel gestart. En wel met de eerste etappe van de Ronde van Valencia, met de nodige trainingskilometers in de benen gaat er deze week gekeken worden hoe de winter is doorgekomen. 

De etappe werd vormgegeven door een kopgroep van 4 renners.¬† Francisco ‚ÄėPaco‚Äô Mancebo en zijn medevluchters Paul Ourselin , Jos√© Manuel D√≠az¬† en Ibai Salas kregen een¬†maximale voorsprong¬† vijf minuten. Onder meer LottoNL-Jumbo zette een renner op kop om het gat te dichten. Ongeveer 20 kilometer voor de finish was het zover en konden de sprinters zich langzaam gaan voorbereiden op de eindspurt. De Nederlandse ploeg nam veel hooi op de vork in het peloton in dienst van Danny van Poppel.¬†In de slotkilometers kwamen enkele renners ten val, maar veel impact op het peloton had dat niet. Op ruim 2¬† kilometer voor het einde zag Gianni Moscon wel zijn kans schoon om ervan tussen te glippen. De Italiaanse ploeggenoot¬† van Wout werd achtervolgd door twee mannen van LottoNL-Jumbo, waarna Moscon in de laatste lijn gegrepen werd. Gijs Van Hoecke zette Van Poppel op kop af, die indrukwekkend doortrok tot op de streep.
Wout kwam deze etappe goed door en eindigde voorin het peloton op de 23e plaats. 

Wout Poels genomineerd voor de Go for Gold Sportprijs Limburg.

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 27 november 2017

Wout Poels (SKY wielrenner) is genomineerd voor de titel sportman van het jaar 2017 in Limburg. Ook in 2017 worden de beste sporters van het jaar weer door de provincie Limburg onderscheiden. Op zondag 26 november maakte de vakjury per categorie de genomineerden bekend. Tot en met 9 december kan er op ze gestemd worden via de website sportprijslimburg.nl. Nominaties: Naast Wout werden Max Verstappen (autosport) en Tom Dumoulin (wielrenner) genomineerd.

 

Sinds 2002 wordt er ook een Sport Award uitgereikt. De Sport Award is een prijs die wordt uitgereikt aan een Limburgse sportpersoonlijkheid als erkenning voor het totale sportoeuvre dan wel levenswerk als actief sporter, trainer, official of kaderlid. Eerdere winnaars hiervan zijn onder andere Frans Houben, Frans Körver, Guus Cantelberg, Jeu Sprengers, Wiel Coerver, Emiel Hendrix, Ada Kok, Pierre Zenden, Harm Kuipers, Sef Vergoossen, Bert van Marwijk, Gabri Rietbroek, Jan Mertens, Arnold Vanderlyde en Wim Ernes. Op maandagavond 18 december worden de prijzen uitgereikt in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. De avond wordt live uitgezonden door L1. De Provinciale Sportprijs Limburg is een gezamenlijk initiatief van de provincie Limburg, Gemeente Kerkrade, Huis voor de Sport Limburg, Topsport Limburg, L1 en De Limburger.

 

 

zesde in ronde van Guangxi bergetappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 22 oktober 2017

Na drie ritten die met een massasprint eindigden, kregen de renners een etappe over 151 km met een steile slotklim van vier kilometer voor de kiezen.

De etappe naar Nongla Scenic Sport werd gewonnen door de Belg Tim Wellens van Lotto Soudal, hij was  Bauke Mollema te snel af. Wout kwam 12 seconden na Wellens, als zesde over de streep. 
Wellens is ook de nieuwe klassementsleider in deze World Tour-wedstrijd. Wout staat op de 7de plaats en staat 22 seconden Wellens,