Articles in Category: Laatste nieuws

5de etappe Ronde van de Algarve

Geschreven door Joost op zondag 19 februari 2012

Bradley Wiggins heeft de slottijdrit gewonnen in de Volta ao Algarve. In de tijdrit van Lagoa naar Portimão over 25.8 kilometer was de Brit het snelst met een tijd van 32:48. Tony Martin (OPQ) eindigde op 0.73 seconden als tweede. Richie Porte (SKY) werd derde op dertien seconden en won de Volta ao Algarve. Richie Porte had vooraf een voorsprong van twaalf seconden in het algemeen klassement op Rui Costa en Tiago Machado, maar was in de tijdrit sneller dan zijn concurrenten. Beste Nederlander in het eindklassement is Johnny Hoogerland. De renner van Vacansoleil-DCM eindigde op een negende plaats. Wout werd 12e in het eindklassement.

4de etappe Ronde van de Algarve

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 18 februari 2012

Gerald Ciolek  heeft de vierde etappe van de Ronde van de Algarve op zijn naam gebracht. De Duitser won de etappe na een massasprint voor zijn ploeggenoot Matteo Trentin en zijn landgenoot Heinrich Haussler . Richie Porte behoudt de leidertrui en heeft twaalf seconden voorsprong op Rui Costa en Tiago Machado. Wout staat met Johnny Hoogerland en Jurgen van den Broeck op 34 seconde net daar achter. 

In de vierde etappe moesten de renners 186.3 kilometer afleggen van Villamoura naar Tavira. In het begin van de etappe waren er veel ontsnappingspogingen en na 25 kilometer konden tien renners, waaronder Wout’s ploeggenoot  Bjorn Leukemans definitief wegrijden. Het peloton maakte geen aanstalte de groep terug te pakken, maar behield de achterstand op maximaal drie minuten. Het peloton, onder aanvoering van Topsport Vlaanderen, Team Sky en Garmin-Barracuda, voerde het tempo op en kwam dichterbij de kopgroep. Breschel probeerde er nog vandoor te gaan, maar hij werd weer gegrepen. Op twee kilometer voor de finish werden de vluchters gegrepen en het peloton bereidde zich voor op een massasprint. In de massasprint ging Ciolek vroeg aan, maar niemand kon de Duitser meer passeren.

Op zondag wordt de Volta Ao Algarve afgesloten met een tijdrit.
 
ps.  Morgen zal door gebrek aan internetverbindingen geen verslag verschijnen. Dit zal in de loop van dinsdag gebeuren. Alaaf. 

3de etappe ronde van algarve

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 17 februari 2012

5de plaats

Richie Porte heeft in de derde etappe van de Volta ao Algarve de macht gegrepen. De 27-jarige renner van Team Sky wist na een etappe van 196.6 kilometer solo aan te komen op de top van de Alto do Malhão. De Portugezen Tiago Machado en Rui Alberto Faria da Costa kwamen op acht seconden als resp. tweede en derde over de meet. Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM) werd op 23 seconden vierde één seconde voor Wout en de Belg Jurgen Jurgen van den Broeck.

Porte neemt door zijn zege de leiding in het algemeen klassement over van zijn Noorse ploeggenoot Boasson Hagen.

In het AK staat Wout nu ook 5de op 34 seconde van Porte. 

 Hilaire Van Der Schueren: “Wout en Johnny rijden hier hun eerste koers van het seizoen en doen direct mee. Ik vind dat heel knap na een winter die voor beiden niet eenvoudig was. Ze zetten hier de lijn van vorig jaar door. Onze tijdrijders zitten een beetje ver maar krijgen zondag een mooie kans.”

2de etappe Ronde van Algarve 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 16 februari 2012

Edvald Boasson Hagen heeft de tweede etappe van de 38e Volta ao Algarve gewonnen. De Noor van Team Sky wist na een etappe van 187.5 kilometer van Faro naar Lagao de massasprint te winnen van Kris Boeckmans (Vacansoleil-DCM) en Gerald Ciolek.

Meteen na het startschot sprongen Niels Wytinck, Raul Alarcón en Tomás Swift-Metcalfe weg uit het peloton. Het drietal kreeg een voorsprong van maximaal 5'40". Na 170 kilometer, op 18 kilometer van de meet, werd het drietal ingelopen. Vervolgens waagden Christophe Riblon en Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM) een kans maar op zes kilometer van de meet werd ook het tweetal weer ingerekend. OmegaPharma-Quickstep vormde daarna een treintje voor hun sprinter Ciolek echter wist Edvald Boasson Hagen de zege te pakken.

Wout wist in het peloton op de 50ste plaats te eindigen, hierdoor blijft hij in het AK op ongeveer dezelfde plaats staan. 

Hilaire Van Der Schueren baalde van het mislopen van de zege maar zag veel goeds: “Johnny Hoogerland zette Boeckmans keurig af en we kwamen dichtbij de zege. Na een kwakkeljaar in 2011 staat Boeckmans nu al voor de tweede keer dit seizoen op het podium. Ik heb er vertrouwen in dat Boeckmans dit jaar nog vaak mee gaat sprinten om de winst.”

http://www.youtube.com/watch?v=MzacwxLG8Is verslag van Eurosport 

1e etappe Ronde van de Algarve 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 15 februari 2012

Gianni Meersman heeft de eerste etappe van de 38e Volta ao Algarve gewonnen. De Belg wist na een etappe van 151 kilometer van Dunas Douradas naar Albufeira de sprint te winnen van het peloton.

Greg van Avermaet kwam als tweede over de meet voor Matti Breschel.

In het begin van de etappe ontstond er een kopgroep van vijf renners. Michael Cherel, Karsten Kroon, Sven Vandousselaere, Sérgio Sousa i en Ricardo Mestre kregen een voorsprong van maximaal 4'50". Kroon wist onderweg in de tussensprints en op de twee beklimmingen (cat 3) de punten te pakken en wordt daardoor de eerste leider in het bergklassement.
Tijdens de tweede klim op 39 kilometer van de meet trok Karsten Kroon door waardoor Sven Vandousselaere en Sérgio Sousa moesten lossen.

Kroon, Cherel en Mestre wisten het peloton tot op 13 kilometer van de meet nog voor te blijven maar konden niet voorkomen dat de etappe eindigde in een massasprint. In de laatste drie kilometer probeerde Carlos Barredo op het laatste klimmetje weg te rijden uit het peloton maar ook hij werd weer ingerekend.
Op de 4de kwam Bjorn Leukemans binnen, Wout eindigde als 24e ook in het peloton.  De eerste 40 renners kregen dezelfde tijd. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6HlhMKmU37Y staat een verslag van de Portugese TV. 

Start seizoen 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 13 februari 2012

Volta ao Algarve (UCI 2.1)

Voor de fans van Wout is het lange wachten op het nieuwe seizoen gelukkig bijna voorbij. Net als de afgelopen jaren zullen we wederom proberen om het seizoen zo actueel mogelijk te houden.
Het seizoen begint a.s. woensdag met de Ronde van de Algarve. 

 

Wout Poels: renner van het jaar 2011 in Limburg

Geschreven door Joost op donderdag 15 december 2011

Profwielrenner Wout Poels is door de Limburgse Club van 24 dit jaar uitgeroepen tot Renner van 2011 voor de provincie Limburg. Volgens de jury klimt Wout gestaag verder naar de top nadat hij het afgelopen seizoen vriend en vijand verraste met uitstekende prestaties.Ondanks het door ziekte uitvallen van de Tour de France wist Wout Poels vooral daarna de aandacht op zich te vestigen tijdens de Ronde van Spanje. Liefst twee tweede plaatsen in de zwaarste bergetappes svchreef hij achter zijn naam. De wielercommentatoren waren sprakeloos. Maar ook voor de Tour de France scoorde Wout al uitstekend met een 1ste plaats in het jongerenklassement in de Ronde van de Middellandse Zee en een 1ste plek in de derde etappe van de Tour de L'Ain. In het algemeen klassement eindigde de klimmer uit Blitterswijck op de tweede plaats. De uitslagenlijst van 2011 is indrukwekkend en er zit nog steeds progressie in het slanke lijf van de 24-jarige renner uit Blitterswijck (gemeente Venray).

Fanclubdag geslaagd!

Geschreven door Joost op maandag 31 oktober 2011

De 67-jarige wielerliefhebber Hay Hermkens uit Meerlo is zaterdag tijdens de eerste Wout Poels Fanclubdag in Blitterswijck uitgeroepen tot 'fan van het jaar 2011'. Dat gebeurde tijdens de quiz 'Petje Af,Petje Op' over de wielercarrière van de Vacansolei–renner Wout Poels. Van de honderd deelnemers bleven er uiteindelijk twee over, Ton van Summeren en Hay Hermkens, die kans maakten op de prijs: een professionele outfit van Vacansoleil en de titel "fan van het jaar". Hermkens won. Hij is al van begin af aan een groot fan van de Blitterswijckse wielrenner en kent bijna alle uitslagen van de Vacansoleilrenner uit zijn hoofd. Als het even kan bezoekt hij wedstrijden van Wout. "Geweldig om als eerste deze titel te krijgen", aldus de fan van het jaar.

 


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma