médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Ronde van Algarve 1e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 20 februari 2019

In rit 1 van de Ronde van de Algarve rondde de Nederlander Fabio Jakobsen het teamwerk van zijn ploeg vlekkeloos af in een sprint van een uitgedund peloton. De finale werd ontsierd door een massale valpartij. Wout ontsprong de dans en eindigde op 11e plaats. 
Op 7 kilometer van de streep was er een massale valpartij in het peloton en brak in 2 stukken. Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) was als eerste tegen de vlakte gegaan en moest samen met ploegmakker Degenkolb wonden likken.

Van de topsprinters was Dylan Groenewegen de belangrijkste afwezige in de eerste groep. Deceuninck-Quick Step was wel zonder kleerscheuren door de slotkilometers gekomen. 

Na een geweldige kopbeurt van Belgisch kampioen Yves Lampaert zat zijn sprinter Fabio Jakobsen in een zetel. De Italiaan Consonni (UAE) lanceerde als eerste de sprint, maar Jakobsen timede beter. Hij haalde het uiteindelijk met een ruime voorsprong op Démare en Ackermann.

Slotweekend Tour Down Under 2019

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 20 januari 2019

Op zaterdag tijdens de rommelige etappe waarin op 10 km voor het einde een valpartij voor chaos zorgde, bleef Wout goed voorin in het peloton en kwam als negende over de streep waardoor het verschil binnen de perken bleef. Op zondag de etappe naar Willunga Hill zou er een mogelijk komen om te gaan aanvallen. 
Wout kwam dichtbij ritwinstl, maar hij moest zijn meerdere erkennen in Richie Porte. Hij steeg echter w√©l naar de derde plaats in het eindklassement. ‚ÄúToch ben ik wel een beetje teleurgesteld‚ÄĚ, zo liet hij na afloop weten.

Wout had duidelijk plannen, want hij gooide al vroeg de knuppel in het hoenderhok. Wout en Kenny Elissonde vielen aan op de eerste passage van Willunga Hill, op ruim twintig kilometer van de finish. ‚ÄúDat was echter niet het plan‚ÄĚ.¬†‚ÄúKenny reed plots vooraan, en toen heb ik besloten om gebruik van hem te maken. Dat ging vrij goed, maar het was nog behoorlijk ver tot aan de finish.‚ÄĚ Niet veel later werden de twee Sky-renners weer ingerekend. Het vuurwerk kwam uiteindelijk in de laatste drie kilometer, op de flanken van Willunga Hill.

Het was Porte die uiteindelijk versnelde op ‚Äėzijn‚Äô berg. Wout probeerde te volgen, maar bleek n√©t niet sterk genoeg om de etappe te winnen. Hij kwam uiteindelijk als tweede over de finish, in het spoor van de Australi√ęr. ‚ÄúIk ben wel een beetje teleurgesteld. De ploeg heeft geweldig gereden, maar Richie was gewoon te sterk.‚ÄĚ

 Reactie van Wout op telegraaf.nl 

 https://www.telegraaf.nl/video/3045252/poels-toen-zag-ik-dat-het-niet-meer-ging-lukken 

Tour Down Under 2019 etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 18 januari 2019

In de vierde etappe heeft Wout zich goed laten zien in de Tour Down Under. In de 129 km lange etappe was het Thomas De Gendt die  liet zich inspireren door de meer draaglijke temperaturen richting Campbelltown. Samen met vijf compagnons deed hij waar hij zo goed in is: in ten aanval trekken.

De voorsprong liep op tot 6 minuten, maar Astana, Mitchelton-Scott en CCC, van leider Bevin, lieten niet verder begaan. In alle ploegbussen was duidelijk gemaakt dat "Corkscrew Road", een pittige klim in de laatste 10 kilometer, de beslissing zou brengen. De Gendt en Miles Scotson voelden de hete adem van het peloton en vielen aan, maar zonder succes.

Als laatste twee werden ze gegrepen. Meteen het signaal voor Wout om te gaan aanvallen. Drie renners konden volgen: George Bennett, Richie Porte en Michael Woods. Met een kleine voorsprong begonnen ze aan de technische afdaling richting de finish. 
Onvoldoende voorsprong bleek wel, want 16 renners keerden nog terug. Met exact 20 begonnen ze aan de sprint voor de dagzege. Daarin was Impey de beste en Wout kwam als 14e over de streep. 
¬†‚ÄěIk baal dat we niet wegbleven‚ÄĚ, zei Wout, die in het algemeen klassement elfde staat op 21 seconden van leider Patrick Bevin.

Met gemengde gevoelens keerde Wout terug naar het hotel. De benen voelden immers goed op de Corkscrew, een venijnig klimmetje van 2,4 kilometer met een gemiddelde stijging van negen procent. ‚ÄěMaar die klim was niet lang genoeg om echt een verschil te maken‚ÄĚ. ‚ÄěWel ben ik tevreden dat de benen goed zijn. Op het steile stuk kon ik de koers openen.‚ÄĚ

Het viertal leek aanvankelijk voor de ritzege te gaan strijden, maar toch keerde het flink uitgedunde peloton met leider Bevin nog terug. Daryl Impey was vervolgens in de sprint iedereen te snel af. ‚ÄěWe hadden een mooi groepje, maar de etappe was net drie kilometer te lang. Ik was niet echt bezig met de ritwinst, maar hoopte secondes te pakken om goede zaken te doen in het algemeen klassement‚ÄĚ, gaf Woutzijn prioriteiten aan.

Wout hoopt zondag met finish op Willunga Hill in extremis nog een gooi te kunnen doen naar de eindwinst in zijn eerste Tour Down Under. ‚ÄěAl gaat dat heel moeilijk worden. Bevin staat ruim aan de leiding en die ga je er niet zo gemakkelijk vanaf rijden.‚ÄĚ

Tour Down Under 2019 etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 17 januari 2019

Op een veeleisende omloop - meer dan 3.000 hoogtemeters en bijna geen meter vlak - trokken 7 renners (Dlamini, Whelan, Denz, Boaro, Vincent, Potter en Viviani) ten aanval. Meer dan 3 minuten kregen ze niet en in de laatste van 7 lokale ronden was met Whelan ook de laatste vluchter eraan voor de moeite onder impuls van het CCC Team van Bevin en Sky.

De koers ontplofte en een stevige kopgroep maakte zich los van het peloton. Op de laatste klimmetjes moesten de pure sprinters lossen. Sagans ploegmaats McCarthy en Pöstlberger counterden elke aanval in de slotfase, zodat hun kopman het zoals vorig jaar kon afmaken.

Sagan had evewnel zijn handen vol aan Luis Leon Sanchez, die maar een half wiel tekortkwam. Daryl Impey finishte als derde. Opvallend: de top 3 vorig jaar was dezelfde, met Impey voor Sanchez. Wout kwam als 14de over de streep. 

Patrick Bevin eindigde 5e achter Danny van Poppel en blijft met 1 seconde leider. Wout is het algemeen klassement ook 14de op 15 seconde van Bevin. 

Tour Down Under 2019 etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 16 januari 2019

Patrick Bevin is de verrassende winnaar geworden van de tweede etappe in de Tour Down Under. De coureur van CCC ging in de door een valpartij ontsierde etappe naar Angaston vroeg aan en verschalkte daarmee topsprinters als Caleb Ewan en Peter Sagen. Bevin is tevens de nieuwe leider. Wout kwam in het peloton binnen. 

Tour Down Under 2019 etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 15 januari 2019

Het seizoen voor Wout is alweer van start gegaan. Aan de andere kant van de wereldbol in het zomerse Australi√ę is het seizoen 2019 gestart. Voor het eerst is Wout daar ook bij. Hij is al een tijdje daar om zich voor te bereiden op deze koers en heeft ook op Strava al de nodig km's laten zien die hij gereden heeft.¬†¬†
Traditiegetrouw opent de Tour Down Under het WorldTour-seizoen met een vlakke rit rondom Adelaide, zo ook dit jaar. De aanwezige sprinters streden met elkaar om de eerste WorldTour-punten, de eerste ritzege en de eerste leiderstrui van het jaar. 
In de laatste kilometer was het Jumbo-Visma dat de dans leidde in het peloton. Van Poppel was na een lastige bocht de enige coureur die nog met een lead-out voor zich aan de laatste kilometer begon; de rest van het veld werd door een bocht op een lint geslagen. De Nederlander ging echter te vroeg aan en zag al snel Walscheid over zich heen komen. De Duitser leek op weg te zijn naar een knappe zege, maar werd in extremis nog gepasseerd door Viviani. De Italiaans kampioen kwam uit geslagen positie terug en boekte zo zijn eerste zege van het seizoen. Wout zat ook in het peloton. 

Wout Poels sluit goed jaar af

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 21 oktober 2018

Tijdens de fanclubdag zondag 7 oktober heeft SKY-wielrenner Wout Poels (Blitterswijck/Monaco) het wielerseizoen zo goed als afgesloten. Hij heeft nu enkele dagen vakantie. Wout gaat vervolgens weer aan het trainen voor zijn eerste grote ronde in Arstrali√ę: Tour4 Down Under. Tijdens de fanclubdag zette wethouderhielen de prestaties van Wout van het afgelopen seizoen nog eens op een rij. Een indrukwekkend lijstje:

 

2e eindklassement ronde van Valencia (Spanje);

 

2e eindklassement Ruta del Sol (Spanje);

 

1e puntenklassement Ruta del Sol (Spanje);

 

1e in de tweede etappe Ruta del Sol (Spanje);

 

1e in de zesde etappe van de ronde van Groot-Brittanni√ę + 2e in het eindklassement

 

1e individuele tijdrit in Parijs Nice, hij stond er in deze wedstrijd erg goed voor maar door een nare valpartij kon hij zijn goede prestaties niet verzilveren. Hij had anders zeer goede kans gemaakt om het eindklassement te winnen.

 

En Wout heeft wee grote rondes gereden, ronde van Itali√ę (Giro) en ronde van Frankrijk (Tour de France). Beide wedstrijden zijn gewonnen door een teamgenoot (Chris Froome in de ronde van Itali√ę en Geraint Thomas de ronde van Frankrijk). Voor Wout zijn dit geen individuele prestaties, maar zijn niet minder waardevol voor hem. De superknecht van SKY deed wat van hem verwacht werd.

 

 

 

Wij wensen Wout een mooie vakantie toe en tot het nieuwe seizoen.

Wout Poels zet Venray internationaal als sportgemeente op de kaart

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 07 oktober 2018

Wielrenner Wout Poels zet met zijn internationale prestaties Venray als sportgemeente goed op de kaart. Dat meldde wethouder Anne Thielen van de gemeente Venray zondag tijdens de jaarlijkse fanclubdag in Blitterswijck. Ze memoreerde het feit dat ze een week eerder met de fans van Wout naar het WK Innsbruck is geweest. Daar heeft  ze genoten van topsport en de manier waarop de fans van Wout zich inzetten om de Blitterswijckse topsporter aan te moedigen. Anne Thielen feliciteerde Wout met zijn fantastische uitslagen dit jaar en bood hem het wapen van de gemeente Venray aan in chocolade.

De huldiging door de wethouder was een van de activiteiten tijdens deze zonovergoten fanclubdag.¬†Die begon met een E-bike toertocht en een fietstocht met Wout van 60 kilometer door Noord-Limburg¬†en een stukje Duitsland. De quiz werd dit jaar gewonnen door de 3-jarige Ruben Sanders uit¬†Blitterswijck die daar wel een handje mee werd geholpen door zijn vader en zijn vrienden. Uit¬†handen van Wout kreeg Ruben, de jongste Fan van het Jaar ooit, een origineel SKY shirt van Wout¬†aangeboden. Toen speaker Kevin Wolters de kleine fan vroeg wie die sportman tegenover hem is zei¬†hij: ‚ÄúDat weet ik niet‚ÄĚ.

Een van de hoogtepunten van de fanclubdag was de mobiele BMX-baan op het dorpsplein. Drie uur lang fietsten kinderen op speciale fietsjes en steppen over dit hobbelig circuit. En als afsluiting deden alle kinderen samen met Wout mee aan de toer rond het kerkplein. Altijd weer een zeer aandoenlijk moment.

Wout meldde dat hij nu enkele weken vakantie heeft en begin volgend jaar in Australi√ę voor het¬†eerst de Tour Down Under rijdt.

 

 Geslaagde fantrip naar het WK

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 02 oktober 2018

De fanclub van Wout Poels kijkt met voldoening terug op de trip afgelopen weekend naar het WK in Innsbruck. Natuurlijk hadden ze zich een andere afloop voorgesteld. Wielrenner Wout Poels was in vorm en dat beloofde aan de vooravond van het WK op een fantastische wedstrijd. Op weg naar Innsbruck werden er al stilletjes plannen ontwikkeld voor de huldiging in Blitterswijck, mocht Wout het podium halen.

 

Drie√ęnveertig supporters stapten zaterdagochtend in de bus van Touringcarbedrijf Ghielen Beringe , voor de trip naar Tirol. Aan boord was niet alleen de moeder van Wout, Wilhelmien Poels, maar ook sportwethouder Anne Thielen van de gemeente Venray. Secretaris Ren√© Poels van de fanclub waardeerde haar deelname aan de reis enorm. ‚ÄúDat tekent jouw manier van werken. Niet van achter het bureau maar tussen de mensen, meemaken wat een topsporter uit de gemeente ondergaat en meeleven met de supporters. Chapeau!‚ÄĚ

 

Onderweg kochten de fans de nieuwe Wout Poels Sjaals en werd, om de uren te breken tijdens een van de files, een heuse (gratis) tombola gehouden met allemaal SKY-prijzen: van sokken, sjaals, petten en een shirt.

 

De supporters beleefden zondag een geweldig WK in het zonovergoten sfeervolle Innsbruck. Sommige waagden de voettocht naar die steile berg, ook wel de hel genoemd, die als laatste lastige klim in het parcours was opgenomen. Anderen zochten hun heil in de Altstadt of bij de finish-zone waar de renners zes keer passeerden. Het zag er aanvankelijk allemaal goed uit voor Wout. Op een van de hellingen kreeg Wout van vriend en verzorger Pieter van de Water bij elke doorkomst de rondetijden door. Net als drank en voedsel. ‚ÄúGeweldig om te zien hoe die twee op elkaar zijn ingespeeld‚ÄĚ, zegt fan Joos Janssen uit Wanssum. Af en toe werden de gele Wout Poels sjaals gefilmd en via de televisiebeelden de wereld ingezonden. Helaas. Veertig kilometer voor de finish ging het kaarsje bij Wout uit. De benen deden het niet meer en er zat niets anders op dan afstappen. Net als oud-wereldkampioen Peter Sagan en NIbali die eerder al waren afgestapt. Via grote schermen konden de meeste fans de finale van het WK goed volgen. Ze zagen hoe een ijzersterke Tom Dumoulin toch nog kans zag om vierde te worden.

 

Genoeg stof om na afloop in de binnenstad op een sfeervol terras na te borrelen en de verhalen aan te horen van elkaars belevenissen. Op de terugweg belde Wout met moeder Wilhelmien. Via haar en een bericht op social media dankte Wout de supporters voor hun aanmoedigingen. Moe maar voldaan arriveerden de fans maandagochtend om half zeven op het dorpsplein in Blitterswijck. Tot volgend jaar, luidde het devies.

 

 

WK 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 30 september 2018

Wout Poels was voor veel mensen misschien wel de dark horse voor het WK wielrennen, maar de wegwedstrijd in Innsbruck liep voorWout uit op een flinke teleurstelling. Hij moest vroeg lossen en geeft bij het Algemeen Dagblad uitleg.

 

'Mijn benen liepen vol', geeft Wout aan, die flink baalt. 'Ik had me er veel van voorgesteld. De trainingen waren hard en zwaar, ik had aan alles gedacht en vergat in de koers ook niet op tijd te eten en te drinken. En toch ging het verkeerd. Dat kan gebeuren, dit hoort ook bij de sport.'

 

'Jammer dat ik niet eens aan de beklimming van die gevreesde Hölle ben toegekomen, want daar had ik me helemaal op verheugd', vervolgt hij. 'Het is mooi geweest, net zoals de uitkomst van dit wereldkampioenschap. Valverde vind ik een prima kampioen.'

Populaire Poels wordt door volle bus ondersteund op WK

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 29 september 2018

Zaterdag om 06.00 uur stappen in Blitterswijck zo'n veertig fans van Wout Poels in de bus om naar het WK wielrennen in Innsbruck te gaan.

Tegen de avond verwachten zij in Tirol aan te komen, gezamenlijk van een diner te genieten en de volgende dag de Sky-renner bij de strijd om de wereldtitel toe te juichen.

 

Moeder Poels

Tot de fans behoren de moeder van Wout, oud-burgemeester Jos Waals van Venray en Anne Thielen, de sportwethouder van de gemeente, waartoe Blitterswijck behoort. Thielen is als wethouder drukbezet, maar denkt op weg naar Oostenrijk wat tijd te vinden om stukken te lezen. Zondag volgt zij de koers en hoopt dat de renner uit Blitterswijck voor een verrassing gaat zorgen.

 

Volle bus

Een aantal vrienden van Wout gaat vrijdag al naar Innsbruck en zal zondag, verspreid over het parcours, de Nederlandse renners over de stand van zaken informeren, want oortjes zijn bij het WK taboe. Het plan om met de bus naar Innsbruck te gaan ontstond ruim een maand geleden en werd warm ontvangen bij de fans. In korte tijd waren nagenoeg alle plaatsen in de bus bezet.

 

Groot scherm

René Poels, oom van Wout en secretaris van de fanclub, verwacht dat de fans vooral in de buurt van de start- en finishzone te vinden zullen zijn. Daar kunnen ze de wedstrijd op een groot scherm volgen en de renners ook meerdere keren voorbij zien komen.

 

Echt een kans

Hij acht zijn neef in staat om voor een verrassing te zorgen, omdat het parcours volgens hem op Wouts lijf geschreven is. "Het ligt aan de omstandigheden wat er onderweg gaat gebeuren", zegt hij tegen L1. "Als hij in de laatste ronde bij de laatste vijftien zit, dan geef ik hem echt wel een kans."

 

 Foto's van de reis op zaterdag 29-09-2018:

Onderweg was er tombola met allemaal mooie prijzen. 

 

Ronde van Groot-Brittanni√ę einde

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 10 september 2018

Wout is op de 2de plaats gebleven, in het laatste 2 etappes zijn er geen veranderingen meer gekomen. De 2 vlakke etappes zorgden er voor dat er geen verschillen meer gemaakt konden worden. 

Zaterdag werd de etappe gewonnen door ploeggenoot Ian Stannard die een mooie vlucht succesvol kon afronden. 
Gisteren was er een criterium van 77 km in London en dat was een prooi voor de sprinters. Het Caleb Ewan die de snelste was. 

Ronde van Groot-Brittanni√ę 6de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 07 september 2018

Wout heeft de 6de etappe van de Ronde van Brittannie gewonnen. In de koninginnenrit troefde hij Julian Alaphilippe af op de steile slotklim. De kopman van Quick-Step Floors is wel de nieuwe leider in het algemene klassement na het afhaken van Primoz Roglic bergop. Wout klom hierdoor naar de tweede plaats in het klassement. 

Met vier beklimmingen van de eerste categorie en een beklimming van de tweede categorie kregen de renners vandaag de zwaarste rit van de week onder hun wielen geschoven.

 

 

 

Primoz Roglic blonk na de indrukwekkende ploegentijdrit van LottoNL-Jumbo in de groene leiderstrui, maar van bij de start van de rit werd hij bestookt door Quick-Steppers Julian Alaphilippe en Bob Jungels, de eerste achtervolgers in het klassement.

 

 

 

Het tweetal sprokkelde kostbare seconden bij een vroege tussensprint en sloop zo wat dichterbij. Vier leiders kregen daarna een vrijgeleide van het peloton. Iljo Keisse en Fernando Gaviria hielden de voorsprong onder controle voor kopman Alaphilippe. 

 

 

 

Die leek over het beste eindschot te beschikken op de zware slotklim richting Whinlatter Pass, maar dat was zonder  Wout Poels gerekend. Wout dartelde in de slotfase weg van Alaphilippe, goed voor zijn 3e zege van het seizoen.

 

 

Roglic kon niet mee met de besten en is zijn leiderstrui kwijt aan Alaphilippe. De Ronde van Groot-Brittanni√ę einidigt zondag.

Ronde van Groot-Brittanni√ę 5de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 06 september 2018

Na een sprintetappe gewonnen door Greipel waardoor er niets veranderde in het algemeen klassement moest er vandaag een ploegentijdrit gereden worden. 
Een 12,4 kilometer lange ploegentijdrit. Vanuit Cockermouth reden de teams naar de top van Whinlatter Pass, een klim van 3,2 kilometer aan 7%. De lengte van de tijdrit was beperkt, maar de moeilijkheidsgraad zou voor beslissende tijdsverschillen zorgen.

Na het binnendruppelen van de nodige continentale én ProContinentale teams, liet Sunweb zien dat de WorldTour nog een stapje hoger is. De Duitse formatie kwam binnen na 20:43, en was daarmee duidelijk sneller dan de concurrentie. Inmiddels was ook Wout met Sky begonnen aan zijn ploegentijdrit.

Sky reed lange tijd rond met zes renners, maar zag op Whinlatter Pass Chris Froome afhaken. Toch klokte de ploeg een uitstekende tijd. Met 20:03 waren ze liefst veertig seconden sneller dan Sunweb.
Sky leek met deze tijd een goede kans te maken op de zege, maar dat bleek buiten Katusha-Alpecin gerekend. De Zwitserse formatie wist met 19:57 de tijd van deploeg van Wout te kloppen. Katusha mocht hopen op de dagwinst, maar die hoop werd al snel de grond ingeboord door Quick-Step Floors, dat nog vier seconden sneller was.

LottoNL-Jumbo vloog over het lastige parcours. De Nederlandse formatie was aan de streep maar liefst 16 seconden sneller dan Quick-Step Floors. In theorie kon alleen BMC nog onder de 19:37 duiken.

Het bleef ook bij theorie, want de Amerikaanse formatie gaf aan de finish maar liefst veertig seconden toe. Voor LottoNL-Jumbo is het de dertigste zege van het seizoen.

In het algemeen klassement is Roglic de nieuwe koploper en staat Wout op de 5de plaats. 

Ronde van Groot-Brittanni√ę 3de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 04 september 2018

Julian Alaphilippe heeft de derde etappe van de Tour of Britain op zijn naam geschreven. De Fransman van Quick-Step Floors wist in een uitgedunde groepssprint Patrick Bevin en Emils Liepins achter zich te houden. Alessandro Tonelli moest in de finale afhaken, en verspeelt zo de leiderstrui aan de Nieuw-Zeelander Bevin, die aan de streep voldoende bonificatieseconden wist te pakken.

Op het steile klimmetje gooide Gaviria verrassend als eerste de knuppel in het hoenderhok. Zijn demarrage bleek de doodsteek voor Greipel, die al vroeg moest lossen. De Colombiaan van Quick-Step Floors werd echter gecounterd door Tom Pidcock. Het Britse toptalent kwam ook als eerste boven, wat hem tien bergpunten opleverde.

In de afdaling werd Pidcock echter ingerekend door een nog vrij omvangrijk peloton, waardoor we ons mochten opmaken voor een groepssprint. Het was uiteindelijk Bob Jungels die de lead-out verzorgde voor zijn ploeggenoot Julian Alaphilippe. De Fransman stelde in de licht oplopende eindsprint niet teleur.

Bevin moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. De Nieuw-Zeelander bleef echter niet helemaal met lege handen achter, aangezien hij door bonificatieseconden de leiding wist te grijpen. Cameron Meyer ‚Äď de ritwinnaar van gisteren ‚Äď volgt als nummer twee in dezelfde tijd.

 

Alaphilippe is door zijn ritzege gestegen naar de derde plaats. De Fransman volgt op slechts twee seconden van Bevin. Morgen staat er een 183,5 kilometer lange heuveletappe op het programma richting Royal Leamington Spa. 

 

Uitslag rit 3

1. Julian Alaphilippe (Fra) - 127 km in 2u47'41"

2. Patrick Bevin (NZe) - allen zelfde tijd

3. Emils Liepins (Let)

4. Ethan Hayter (GBr)

5. Jasper De Buyst

6. Connor Swift (GBr)

10. Xandro Meurisse

12. Caleb Ewan (Aus)

15. Wout Poels (Ned)

17. Tom Pidcock (GBr)

26. Primoz Roglic (Svn)