médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Route du Sud etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 17 juni 2017

De derde etappe ging over een aantal cols, waaronder de Tourmalet. De etappe werd gewonnen door Pierre Roland. Hij kwam solo over de streep in Gavarnie. Hij werd gevolgd door Wout's ploeggenoot Gianni Moscon op 42 seconde. Op 2:15 kwamen de sky renners Henao en Elissonde over de streep. Silvan Dillier wordt de nieuwe leider op 1 seconde gevolgd door Carapaz. Sky renner Elissonde is 3de op 1:38. 

Wout heeft afgezien vandaag gaf hij aan. Hij heeft zijn werk voor Kenny Elissonde kunnen doen. En dat gaf hem een goed gevoel. 

Höhenprofil Route du Sud - la Dépêche du Midi 2017 - Etappe 3

Route du Sud, etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 16 juni 2017

De 2de etappe van de Route de Sud is ge√ęindigd in een massasprint. De ploeggenoot van Wout Elia Viviani won deze sprint.¬†

De leiderstrui blijft in handen van Julien Loubet, de winnaar van de eerste rit.

 

De tweede etappe in het zuiden van Frankrijk draaide uit op een massasprint. Sky-renners met Wout, Thomas en Stannard zetten alle zeilen bij om Viviani in stelling te brengen. De Italiaan kopte de voorzet keurig binnen op de hellende aankomst.

 

Route du Sud (Fra-2.1): uitslag rit 2

1. Elia Viviani (Ita) - 174 km in 4u15'08''

2. Carlos Barbero (Spa) - allen zelfde tijd

3. Lorrenzo Manzin (Fra)

4. Jempi Drucker (Lux)

5. Bryan Coquard (Fra)

6. Clément Venturini (Fra)

7. Tom Van Asbroeck

8. Nicolas Vereecken

9. Anthony Maldonado (Fra)

10.Wouter Wippert (Ned)

Route du Sud, Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 15 juni 2017

Na een lange periode van inactief zijn qua wedstrijden was het vandaag de dag van de rentree. In de Route du Sud kwam Wout weer in actie. Zijn reactie na de etappe was da hij blij was weer in competitie te zijn. De benen voelde goed aan na zolang niet in competitie geweest te zijn. Hij kijkt alweer vooruit naar de volgende etappe. Doordat Sky Kenny Elissonde mee had hoefde ze niet te fietsen. Wout gaf wel aan dat ze door de slechte tijdwaarneming niet wisten dat ze uiteindelijk zover achter lagen. Maar het belangrijkste is om zijn aan de vorm te werken aldus een tevreden Wout.  

Julien Loubet heeft deze eerste etappe van de Route du Sud gewonnen. Hij kwam solo over de streep en is ook direct de eerste leider in het klassement. Hij maakte deel uit van een kopgroep die veel ruimte kreeg van het peloton. Silvan Dillier, Elie Gesbert  en Julien Loubet reden na zo'n 15 kilometer weg uit het peloton. Vlak voor de eerste beklimming van de Col de l’Espinouse ging een kleine groep, met daarbij Wout's ploeggenoot Kenny Elissonde, in de achtervolging. Dillier bleek de beste klimmer van de kopgroep en hield de achtervolgers op 20 seconden. In het peloton werd geen haast gemaakt; het verschil liep op tot boven de vier minuten. Op veertig kilometer van de meet sloten Loubet, Elissonde, Roy, Chevrier, Mate en Guillemois aan bij Dillier. Anderhalve minuut daarachter zwom een ander zestal rond, dat even later ook de aansluiting vond. In de aanloop naar de slotklim van de Col de Sainte-Colombe ging Julien Loubet er alleen van tussen. Hij reed anderhalve minuut weg en hield knap stand op de Saint-Colombe. Met ruim een halve minuut voorsprong ging de Fransman de twaalf kilometer lange afdaling richting de finish in Saint-Pons-de-Thomières in. Daarin hield hij stand.

Wout kwam trouwens als 21ste over de streep op 5:56 in het voorste gedeelte van het peloton. 

Wout weer in koers

Geschreven door Joost op woensdag 14 juni 2017

Team Sky heeft een sterke ploeg op pad gestuurd voor de Route du Sud. Bekend was al dat Wout Poels zijn langverwacht rentree zou maken in de vierdaagse Franse rittenkoers, hij wordt daarin vergezeld door een paar andere gevaarlijke mannen voor het algemeen klassement: Geraint Thomas en Sergio Luis Henao. De La Route de Sus start donderdag 15 juni en eindigt vier dagen later op zondagf 18 juni. Voor Wout een goede test met het oog op de Tour de France 2017.

Ruta del Sol slotweekend

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 19 februari 2017

De vierde etappe van de Ruta del Sol, die de renners van La Campana naar Sevilla voerde, is zaterdag gewonnen door Bryan Coquard. De renner van Direct Energie klopte Daniel Hoelgaard (FDJ) op de meet.
Achter Coquard en Hoelgaard kwam Hugo Hofstetter als derde over de meet, Moreno Hofland en Raymond Kreder werden vierde en vijfde. De leiderstrui blijft om de schouders van Alejandro Valverde, die één seconde voorsprong houdt in het klassement op naaste belager Alberto Contador. Wout  bleef vierde op 21 seconden.

Zondag heeft Tim Wellens zijn derde overwinning van het seizoen geboekt. Hij was in de laatste etappe van de Ruta del Sol in de regen de beste sprinter van een kopgroep van zes. Alejandro Valverde bleef in de buurt van concurrent Alberto Contador en stelde daarmee de eerste plaats in het algemeen klassement veilig.

De etappe bracht het peloton van Setenil de las Bodegas naar Coín, over een afstand van 151,5 kilometer. Een kopgroep van acht kreeg van het peloton de ruimte. 

De acht leiders bouwden een maximale voorsprong van ongeveer zes minuten op en wisten uit de greep van het peloton te blijven. Zes man mochten uiteindelijk  gaan sprinten om de winst. In de regen bleek Wellens niet te verslaan, waarmee hij zijn 3de zege van het jaar liet aantekenen. Clarke werd tweede, Campenaerts eindigde als derde. 

Op 1.45 minuut van Wellens won Héctor Saez de sprint om de achtste plaats. De Spanjaard kwam juichend over de finish en leek te denken gewonnen te hebben. Valverde verdedigde op de slotdag één seconde voorsprong op Contador en deze marge kwam niet in gevaar. Op 21 seconden van de winnaar werd Wout vierde in de eindrangschikking.

Ruta de Sol etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 17 februari 2017

De renners kregen vandaag in Lucena een tijdrit van 11,9 km voor de kiezen. Campenaerts zette met 14'55" de snelste tijd neer en moest dan nog bijna drie uur bang afwachten in de hotseat.

Alejandro Valverde kwam uiteindelijk nog erg dicht bij de toptijd van de Lotto-Jumbo rijder, maar strandde op één seconde. Alberto Contador moest zeven seconden prijsgeven. Met Wout op een zesde plaats op 16 seconde  kwam hij toch weer mooi in de top 10. 

In de algemene stand zetten Valverde en Contador hun stoelendans voort. Valverde is nu weer de leider met één seconde voorsprong op Contador. Echter  nu komen er nog 2 sprintersetappes. 

Uitslag rit 3

Victor Campenaerts in 14'55"

Alejandro Valverde (Spa) - op 1"

Alberto Contador - 7"

Thibaut Pinot (Fra) - 9"

Fabio Felline (Ita) - z.t.

Wout Poels (Ned) - 16"

Tim Wellens - 20"

Vasil Kirijenka (WRu) - 21"

Tobias Ludvigsson (Zwe) - 25"

Matthias Brändle (Den) - 28"

Stand na rit 3

Alejandro Valverde (Spa) in 9u01'34"

Alberto Contador (Spa) op 1"

Thibaut Pinot (Fra) - 6"

Wout Poels (Ned) - 21"

Diego Rosa (Ita) - 45"

Mikel landa (Spa) - 48"

Sébastien Reichenbach (Zwi) - 52"

Rigoberto Uran (Col) - 1'29"

Ondrej Cink (Tsj) - 1'48"

 

Javier Moreno (Spa) - 1'50"

Ruta de Sol etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 16 februari 2017

¬†Alberto Contador leek op weg naar de zege in de tweede etappe van de Ronde van Andalusi√ę, maar de Spanjaard van Trek-Segafredo werd op het laatste moment gepasseerd door Thibaut Pinot, die daarmee zijn eerste zege van het seizoen boekt. Wout moest op de slotklim een paar seconde prijsgeven op de favorieten voor de eindzege.

Tim Wellens zocht de aanval in de etappe naar Mancha Real. De Belg werd op ongeveer zes kilometer van de streep teruggepakt door het uitgedund peloton. Op de slotklim was het eerst Mikel Landa die probeerde te ontsnappen, maar de ploeggenoot van Wout  werd ingerekend door Contador. Hij had de ritzege bijna binnrn, maar in de laatste meters was het Thibaut Pinot die hem verraste en daardoor met de overwinning aan de haal ging. Alberto Contador wordt wel de nieuwe leider in het klassement. Wout verloor dertien seconden op de dagwinnaar. 

Uitslag rit 2

Thibaut Pinot (Fra) - 179,9 km in 4u44'03"

Alberto Contador (Spa) - op 2"

Alejandro Valverde (Spa) - 7"

Jon Izagirre (Spa) - z.t.

Mikel Landa (Spa) - 9"

Diego Rosa (Ita) - 9"

Wout Poels - 13"

Sébastien Reichenbach (Zwi) - 28"

Pieter Weening (Ned) - 46"

Floris De Tier - z.t.

Stand na rit 2

Alberto Contador (Spa) - 8u46'33"

Thibaut Pinot (Fra) - 3"

Alejandro Valverde (Spa) - 5"

Jon Izagirre (Spa) - z.t.

Diego Rosa (Ita) - 7"

Wout Poels (Ned) - 11"

Mikel Landa (Spa) - 12"

Sébastien Reichenbach (Zwi) - 26"

Rigoberto Uran (Col) - 49"

Pieter Weening (Ned) - 1'08"

Morgen is er een tijdrit. 

Ruta de Sol etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 15 februari 2017

De spektakelrijke openingsrit in de Ruta del Sol was spek voor de bek van Alejandro Valverde. Wout strandde op de dichtste ereplaats en werd verdienstelijk tweede. 

In Spanje houden ze er ervan om te experimenteren met klauterpartijen. De zware Monachil moest in de eerste rit van Ruta del Sol voor spektakel zorgen. En dat verlangen werd ingelost.

Alberto Contador opende de debatten op de gevreesde klauterpartij. In zijn eerste koers van het jaar fladderde hij weg uit een favorietenlegertje. Valverde schoot als een sperwer naar "El Pistolero" toe. Een kwartet volgde zijn voorbeeld.

 

In de sprint kwam Wout nog goed opzetten. Maar tegen Valverde was hij helaas niet opgewassen. Een tweede zege in vijf dagen voor de 36-jarige Spanjaard, die zaterdag de Ronde van Murcia won. De Ruta del Sol duurt tot en met zondag.

Uitslag rit 1

1. Alejandro Valverde (Spa) - 155,4 km in 4u02'28"

2. Wout Poels (Ned) - z.t.

3. Sebastien Reichenbach (Zwi)

4. Diego Rosa (Ita)

5. Jon Izagirre (Spa)

6. Alberto Contador (Spa)

7. Thibaut Pinot (Fra) - op 5"

8. Mikel Landa (Spa)

9. Rigoberto Uran (Col)

 

10. Warren Barguil (Fra)

Ronde van Valencia Etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 04 februari 2017

Vandaag in de Ronde van Valencia een etappe met finish bergop. Berg? je kunt beter zeggen muur op. De laatste 4 km had stijgingspercentage van 19 tot 22%. Dit was koren op de molen van Nairo Quintana. Met stijgingspercentages tot 21 procent boezemde de slotpuist (van 3,8 km) veel renners angst in.
De jarige Movistar-renner liet tijdens de zware bergrit zien in goede vorm te verkeren en kwam met grote voorsprong over de streep op de Alto Más de la Costa. Het geitenpad deed hem denk aan de tijd dat hij vroeger naar huis moest fietsen van school naar huis, dit in tegenstelling tot Wout die dan in Blitterswijk fietste. 
Met nog vier kilometer te gaan reed Quintana weg uit het peloton, gevolgd door Merhawi Kudus. De Afrikaan kon twee kilometer lang volgen, maar moest uiteindelijk ook passen. De Colombiaan, die zaterdag zijn 26ste verjaardag viert,kwam vervolgens solo over de streep. De beste Nederlander was Wout. Hij kwam met 48 seconden achterstand als vierde binnen.
Door zijn overwinning neemt Quintana ook de leiderstrui over van de Belg Greg Van Avermaet. Wout klimt ook op naar de 4de plaats. 

Ronde van Valencia Etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 03 februari 2017

De 3de etappe vandaag in Valencia, een sprintersetappe werd vooraf gezegd. En dat bleek te kloppen.¬†Magnus Cort werd de winnaar vandaag. Hij was de snelste in de etappe van 161 kilometer van Canals naar Riba-Roja de T√ļria. Hij klopte Nacer Bouhanni die werd tweede, Bryan Coquard derde. In het algemeen klassement behoudt Greg Van Avermaet zijn leiderstrui.

Alexis Gougeard,Ben Perry, Julio Amores, Daniel López enTyler Williams  vormden de vluchtgroep van de dag. Na dertig kilometer hadden zij ruim drie minuten voorsprong op het peloton. Daar bepaalden Cofidis en Direct Energie het tempo.

Op 35 kilometer van het einde gingen de Nederlanders Jos van Emden en ¬†Elmar Reinders met zijn twe√ęen in de tegenaanval. Zij sprongen op een vals plat gedeelte weg uit het peloton en hadden de harde wind vol tegen. Binnen no time hadden ze de koplopers in de kraag, maar dat ging Van Emden te langzaam; hij ging op 26 kilometer van de meet voor een soloaanval, maar kon het peloton niet achter zich houden.

In de slotkilometers probeerden de sprintersploegen hun rappe mannen in goede positie te brengen. Direct Energie had een uitstekende lead out voor Bryan Coquard, maar het werd een tweestrijd tussen Cort en Bouhanni. 
Wout zat goed voorin net achter de sprinters, hij eindigde nog net in de top 20. In het klassement blijft hij 11de. 

Ronde van Valencia Etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 02 februari 2017

Tony Martin heeft de 2de etappe in de Ronde van Valencia op zijn naam geschreven. Hij soleerde in de finale naar de overwinning in Denia. Pim Ligthart van Roompot-Nederlandse Loterij kwam te laat en werd 2de. Primoz Roglic van LottoNL-Jumbo werd 3de.

Nadat een drietal was ingerekend door het peloton, zette Roompot-Nederlandse Loterij zich op kop van het grote pak. Weening deed het beulswerk in dienst van Ligthart, die in de sprint een goede kans zou maken op de sprint. Maar die sprint om de zege zou er nooit komen.

Martin sprong weg in de heuvelachtige finale, sloeg een gat in een afdaling en soleerde daarna op indrukwekkende wijze naar zijn eerste zege van 2017.

Wout kwam op 57 seconde over de streep. 

Seizoen 2017 van start

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 01 februari 2017

Het seizoen van 2017 is voor Wout van start gegaan. Vandaag was er een ploegentijdrit in 68th Volta a la Comunitat Valenciana (2.1). Een race die vorig jaar nog Wout winnend werd afgesloten. 

Het werd vandaag een 2de plaats, op 21 seconde van BMC Racing. 

De eerste ploegentijdrit van het seizoen is door BMC Racing op zijn naam geschreven. Vandaag ging het over een licht geaccidenteerd terrein van net geen 38 kilometer BMC was vooral in het 2de deel een stuk sterker dan de concurrentie met een tijd van 43:17 (ruim 52,5 kilometer per uur). Manuel Senni kwam als eerste van de BMC formatie over de streep en pakt daardoor de leiderstrui.

Team Sky was aan het enige tussenpunt (na elf kilometer) nog de snelste. In het tweede stuk moesten de Britse formatie veel tijd prijsgeven. Sky finishte uiteindelijk dus op 21 seconden achterstand.

#TeamTijd

1BMC Racing43:17

2Team Sky+21

3Quick-Step+49

4Movistar+1:02

5LottoNL+1:13

6Astana+1:16

7FDJ+1:30

8Katusha+1:52

10Cannondale+2:00

11CCC+2:15

12Dimension Data+2:27

13Direct Energie+2:57

14AG2R+3:12

15Gazprom+3:16

16Cofidis+3:17

17Caja Rural+3:51

18Euskadi+4:09

19Roompot+4:20

20W52+4:27

21Burgos+4:28

22Spanje+5:14

23Israel Academy+5:57

24Team Ukyo+6:14

 

25Inteja+7:15

Morgen Etappe 2: Alicante - Denia

Sint zwaait Wout Poels uit

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 25 november 2016

Sint zwaait Wout Poels uit

Sinterklaas en zijn gevolg bezochten zaterdag Blitterswijck. De Sint had even tijd om het kunstwerk van Anne Haeyen (Venray) te bezoeken tegen de gevel van café De Zwart in Blitterswijck. Symbolisch zwaaide de goedheilige man Wout uit die sinds deze week in Monaco woont. De SKY renner heeft zijn vakantie erop zitten en is in het Zuiden van Europa weer volop aan het trainen.

 

 

Team AWARDS voor Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 27 oktober 2016

Team AWARDS voor Wout Poels

Team Sky, het team van Wout Poels,  heeft jaarlijks een team- /feestavond (was begin deze week) waarbij ze met de hele club het jaar evalueren. Hierbij worden ook renners extra in het zonnetje gezet en worden awards uitgereikt. Wout heeft twee awards gewonnen.

 

·         De award voor de overwinning van het jaar. Luik Bastenaken Luik stond hoger aangeschreven dan de Tour overwinning van Froome, aldus de directie van SKY..

·         De Team Sky Fan Award, dit is een prijs die wordt gegeven door de supporters van Team Sky. Fans van Team Sky konden via Twitter laten horen wie hun favoriete renner was gedurende het afgelopen jaar.

 

Zie facebook van SKY.

Wout reageerde zeer verrast op dezer awards waar hij heel blij mee is. Op dit moment is Wout Poels onderweg naar Japan voor een wedstrijd. Daarna heeft hij vakantie.