médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Vuelta etappe 10

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 29 augustus 2017

Matteo Trentin (Quick-Step) heeft de 10e etappe van de Ronde van Spanje gewonnen. De Italiaan was  de snelste daler richting Murcia. Het is zijn tweede ritzege in deze Vuelta en al de vierde voor zijn ploeg. Bij de favorieten pakte Nicolas Roche tijd terug op Chris Froome.

De favorieten bikkelden vandaag niet om de ritzege en ook op de klim van 1e categorie bleef het windstil. De technische afdaling - gelukkig droog, maar wel op een zeer belabberd wegdek - inspireerde Vincenzo Nibali dan weer.

 

 

De Siciliaan zette de andere tenoren onder druk, maar kreeg geen ruimte. In de slotkilometers ontsnapte Nicolas Roche dan weer verrassend aan het oog van de sky ploeg, de sluwe Ier pakte op die manier een half minuutje terug op de leider Froome.
Wout kwam op de 18e plaats binnen en bleef zodoende ik het AK op dezelfde plaats staan omdat in de eerste groep verder ook iedereen van het klassement zat. 

Woensdag zet het peloton koers richting de 2.120 meter hoge Observatorio Astronómico de Calar Alto, een klim van de buitencategorie. Bovendien moeten de renners de 1.800 meter hoge Alto de Velefiuque over.

 

 

"Morgen wordt een heel ander verhaal dan vandaag", wist Froome dinsdag al. "We krijgen een paar flinke cols voor de kiezen. We naderen nu langzamerhand het zwaartepunt van deze Vuelta."

Vuelta etappe 9

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 27 augustus 2017

Chris Froome heeft daags voor de rustdag zijn rode leiderstrui nog wat in de verf gezet. De Brit won de 9e etappe met aankomst op de Cumbre del Sol. Hij sprong weg in de steile slotkilometer. Het is voor Froome pas zijn eerste dagzege van het seizoen.Maar wel een hele mooie. 

 

Op het steile slotakkoord was het wachten op een move van de favorieten. Froome verschuilde zich in het wiel van Nieve tot hij zijn kans rook. Hij sprong weg op een halve kilometer van de finish. Even leek dat een misrekening want Chavez zette de rode trui nog onder de druk, maar hij raakte niet meer over de Brit.

 

Froome kreeg de tijd om zijn eerste zege van het seizoen uitgebreid te vieren. Hij deelt zijn concurrenten net voor de rustdag opnieuw een klap uit.

Wout kwam op 55 seconde binnen. In het algemeen klassement klom hij hierdoor een plaatsje en staat nu 14e.  Morgen een rustdag om dinsdag weer een etappe te krijgen met een flinke beklimming erin. Het Murciaanse middelgebergte wordt ingeruild voor Calar Alto, dé sportieve en astronomische trekpleister van de provincie Almería. Astronomische? Ja, want op de top van Calar Alto staat het Spaans-Duitse astronomisch centrum, dat zich bezighoudt met onder meer meteorologie, vulkanologie en sterrenkunde. Het centrum heeft met een lengte van 3,5 meter zelfs de langste telescoop van het Europese vasteland tot zijn beschikking.

Wout klimt in algemeen klassement

Geschreven door Joost op donderdag 24 augustus 2017

Vuelta ‚Äď De Pool Tomasz Marczynski heeft in de Vuelta a Espa√Īa de rit naar Sagunt gewonnen, de zesde etappe. De renner van Lotto Soudal was de sterkste renner in een groep van drie man die eerder deel uitmaakten van een lange vlucht. Het was een zeer spannende en boeiende etappe met veel aanvallen. Wout Poels SKY trok lang het peloton met in zijn wiel Chris Froome. Op zeker moment moest Poels even lossen en zakte hij terug. Maar korte tijd later herpakte hij het ritme weer en kwam in eigen tempo weer terug om zijn werk als knecht te voltooien. Samen met Froome kwam hij in een peloton over de streep op de 8ste en 14e plek op 26 seconden van de winnaar. Chris Froome blijft het algemeen klassement leiden. Wout klom in het algemeen klassement weer enkele plaatsen en staat nu op de 16e plek. Kelderman staat 11e, Oomen 14 en Kruijswijck 20ste. Wout kijkt tevreden terug: ‚ÄúHet ging weer lekker‚ÄĚ, was zijn reactie na afloop.

Froom leider, Wout verliest terrein

Geschreven door Joost op donderdag 24 augustus 2017

Froome heeft vandaag zijn klasse weer eens getoond. In de derde etappe van de Vuealta, de eerste serieuze bergeatappe, veroverde hij meteen de rode trui en is leider in het algemeen klassement. Froom viel zelf aan. Wout voerde het tempo lang aan maar op zeker moment moest hij enkele kilometers voor de meet afhaklen. Vicenzo Nibali won de etappe, Froom werd 3de.. Wout Poels moest meteen terrein prijsgeven, de renner van Team Sky verloor 1 minuut 39. Wout staat nr 20 in het algemeen klassement op 1.45 minuten. In totaal zijn nog 193 renners in de strijd. Het was Froome zelf die in de aanval ging. Hij kreeg Esteban Chavez mee. In de afdaling kwamen Fabio Aru en Romain Bardet weer aanhaken. Vicenzo Nibali, sloot later ook nog aan en hij was in de sprint de rest te slim en snel af was. SKY-kopman Froome werd derde. Dankzij enkele bonificatie seconden veroverde hij de leiderstrui.

Wout staat te popelen

Geschreven door Joost op zondag 20 augustus 2017

NIMES-Blitterswijck ‚Äď SKY wielrenner Wout Poels staat te poppelen om zaterdag 19 augustuis van start te kunnen gaan voor de Vuelta. Drie weken zware koers door Spanje met start in het Franse Nimes. ‚ÄúIk heb er heel veel zin in‚ÄĚ, vertelt hij vlak voor de start aan de fanclub. ‚ÄúDe Ronde van Polen gaf vertrouwen dat ik goed bezig ben. Een etappe gewonnen en op enkele seconden van de winnaar in het klassement ge√ęindigd. Mooi om weer een grote ronde te rijden. De Vuelta is altijd een mooie koers om te rijden! Heb hard gewerkt afgelopen maanden en ben er klaar voor. We staan met sterke ploeg aan de start dus hopelijk worden het drie mooie weken!‚ÄĚ

Wout wint slotetappe Ronde van Polen

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 04 augustus 2017

Wout wint slotetappe Ronde van Polen

Wout heeft de zevende en laatste etappe van de Ronde van Polen op zijn naam geschreven. Hij won de sprint van de groep van favorieten in de loodzware koninginnenrit met start en aankomst in Bukowina Tatrzanska.
Dylan Teuns verdedigde zijn leiderstrui met succes in de slotetappe.Teuns  had een marge van zes seconden op de Pool Rafal Majka. Majka  pakte met zijn derde plaats achter Wout en de Brit Adam Yates vier bonificatieseconden, en dat was niet genoeg om de leiderstrui over te nemen. Teuns hield twee seconden over op Majka. Wout kwam 3 seconde tekort voor de overwinning. 

 

 

UITSLAG RIT

 

1 NED Wout Poels SKY 3u26'20"
2 GBR Adam Yates ORS +0"
3 POL Rafal Majka BOH +0"
4 NED Wilco Kelderman SUN +0"
5 BEL Dylan Teuns BMC +0"
6 ITA Domenico Pozzovivo ALM +5"
7 NED Sam Oomen SUN +12"
8 AUS Jack Haig ORS +14"
9 VS Tejay van Garderen BMC +14"
10 POR

Rui Costa

UAD +54"

Ronde van Polen etappe 6

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 03 augustus 2017

Op de voorlaatste beklimming achtte Jack Haig zijn moment gekomen. De jonge Australi√ęr van Orica-Scott sprong weg uit een uitgedund peloton. De favorieten twijfelden en lieten begaan. Ondertussen had geletruidrager Peter Sagan de rol al moeten lossen.¬†

Haig stortte zich in de afdaling en was ook op de laatste klim niet te stuiten. Achterin keken de favorieten de kat uit de boom. Wout, Rui Costa, Majka en Nibali deelden enkele speldenprikken uit maar dat was niet genoeg om een terugkeer op poten te zetten. 

Jack Haig liet het niet aan zijn hart komen en rondde zijn solovlucht meesterlijk af. Wout sprintte naar de 2e plaats en dacht zelfs even dat hij de winnaar was. Jungels strandde op de 3e plaats. Dylan Teuns eindigde in het groepje der favorieten en neemt zo de gele trui over van Peter Sagan. Wout steeg naar de 4de plaats op 13 seconde van Teuns.  
Morgen volgt de afsluitende koninginnenrit in de Ronde van Polen.

Ronde van Polen etappe 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 02 augustus 2017

De kamergenoot van Wout heeft vandaag de 5de etappe gewonnen. Danny van Poppel haalde het in de sprint van een uitgedund peloton. Mezgec sprintte naar de 2e plaats, Sagan werd 3e en blijft leider.

De kopgroep van de dag hield lang stand en de regen maakte het voor het peloton erg moeilijk om plankgas te geven. Op de laatste beklimming besloot van Garderen weg te springen van zijn medevluchters. Hij sprak zijn tijdrijderscapaciteiten aan om voorop te blijven maar was er op enkele kilometers voor de finish toch aan voor de moeite. 

Een uitgedund peloton baande zich een weg richting aankomstplaats Rzeszów. Een late uitval van Reguigui kon niet verhinderen dat er alweer gesprint werd voor de ritzege. Sky onder leiding van Wout verrichte prima werk voor Danny van Poppel, die in deze Ronde van Polen al enkele keren dicht bij de overwinning was.

 

Hij  werd perfect afgezet en mocht van op de kop aangaan. Peter Sagan lag op de loer, maar uiteindelijk kon de wereldkampioen hem niet meer inhalen. Ook Luka Mezgec kwam te laat opzetten.

Met de 4 bonificatieseconden die Peter Sagan sprokkelde, loopt hij weer enkele seconden weg in het algemeen klassement. Daar volgt Dylan Teuns nu op 14 seconden. Met nog 2 bergritten in het verschiet komt daar naar alle waarschijnlijkheid nog verandering in. Wout staat momenteel op de 7de plaats. 

Ronde van Polen etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 01 augustus 2017

Na de stevige bergetappe van gisteren kregen de renners vandaag een etappe van maar liefst 238 kilometer voor de kiezen. Gecombineerd met de broeierige hitte en het vlakke ritprofiel zorgde die lange tocht evenwel voor een minimum aan spektakel.

6 renners de sprongen weg: Cavagna, Lindeman, Skujins, Dougall, Tratnik en Bernas gingen er van tussen. Hun voorsprong liep maximaal op tot  7 minuten.

Halverwege de etappe zette Bora-Hansgrohe van Peter Sagan de kentering in, waardoor de voorsprong van de 6 koplopers langzaam maar zeker werd teruggedraaid. 100 kilometer lang schommelde de voorsprong van het zestal vooraan rond de 2 minuten, maar bij het ingaan van de plaatselijke rondes in Zabrze begonnen de sprintersploegen eindelijk tempo te maken. Rémi Cavagna hield het nog tot enkele kilometers voor de finish vol, maar ook hij kon een massaspurt niet vermijden. Samen met zijn medevluchters reed hij vandaag wel 225 kilometer in de aanval. 

Vooral Orica-Scott leverde goed voorbereidend werk. Zij brachten Caleb Ewan prima in positie, terwijl grote concurrent Peter Sagan erg ver zat. Uiteindelijk kwam de Slovaak nog gevaarlijk opzetten, maar het was Ewan die aan het langste eind trok. Danny Van Poppel eindigde 2e, net voor Sagan. Die verstevigt zo wel zijn leiderstrui.
Wout eindigde ook in het peloton op de 28ste plaats. 

Ronde van Polen etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 31 juli 2017

In de 3e rit van de Ronde van Polen was het de beurt aan de betere klimmers. Met 4 beklimmingen van 1e categorie voor de boeg wreven Wout, Majka, Nibali en co zich in de handen.

Auch, that was a hard finish! Great job from @TeamSky boys, finished 9. Four more days to go!  Dat was de reactie van Wout direct na de finish van de 3de etappe. 


Dylan Teuns (BMC) heeft de eerste WorldTour-zege uit zijn carrière geboekt. De BMC-Belg was op een Poolse puist de sterkste van een elitegroepje. Peter Sagan werd t2de en is de nieuwe leider.

In het begin van de etappe  trokken 7 vrijbuiters in de aanval. SZe fietste een maximale voorsprong van 4 minuten bij elkaar. Toen Team Sky zich evenwel op de kop van het peloton zette, was het snel gedaan met de pret. Met nog 30 kilometer voor de boeg werd het zevental voorin gegrepen. Monfort wilde nog even alleen aangaan, maar was er snel aan voor de moeite. 
Met de laatste beklimming in het vooruitzicht nestelden de grote kanonnen zich stilaan voorin. Het was vooral Katjoesja-Alpecin dat er alles aan deed om het tempo hoog te houden. Na puik voorbereidend werk sprong Ilnoer Zakarin weg, maar die werd snel weer gegrepen.

Een gevecht tussen de groten drong zich stilaan op, maar het was evenwel Jack Haig (Orica-Scott) die net voor de top van de Salmopol op zijn kousenvoeten ontsnapte. De Australi√ęr hield stand tot op anderhalve kilometer van het einde maar uitstekend kopwerk van BMC bracht de favorieten terug.

In een venijnige slotfase besloten Adam Yates en Dylan Teuns het erop te wagen. Op stroken tot 17% schudden zij Wout, Sagan en co af. Teuns toonde zich op autoritaire wijze de sterkste door met een verbluffende eindjump de ritzege te pakken.

De 3e overwinning in 7 dagen voor Dylan Teuns, die vorige week al 2 ritzeges alsook het eindklassement in de Ronde van Walloni√ę wegkaapte. Wereldkampioen Peter Sagan eindigde vandaag 2e, maar neemt zo wel de gele leiderstrui over van Danny van Poppel. Wout blijft 8ste in het algemeen klassement door de etappe van vandaag.¬†

Ronde van Polen etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 30 juli 2017

Sacha Modolo (UAE) heeft de tweede etappe in de Ronde van Polen gewonnen. De Italiaan was de snelste in de massasprint. Peter Sagan werd 8e en is zijn leiderstrui kwijt aan Danny van Poppel (Sky), die beslag legde op de 2e plaats, voor Walscheid.

De 2de etappe voerde de renners over 146 kilometer van Tarnowskie Gory naar Katowice. Meteen na het startsein glipten 4 renners weg. Martijn Keizer trok net als gisteren in de aanval, met Gradek, Henttala en Kurek.

Die laatste ging er niet veel later alleen vandoor en sprokkelde onderweg punten aan de tussensprints. Maar op 50 kilometer van de streep, bij het ingaan van de lokale ronden, was hij eraan voor de moeite.

 

Op 15 kilometer profiteerde Daniel Oss van een kort klimmetje om weg te glippen, maar hij kreeg nooit meer dan 10 seconden voorsprong en het peloton greep hem snel bij de lurven. Ook een 2e poging van Oss liep af met een sisser.

Een aanval van Vakoc in de voorlaatste kilometer verstoorde de treintjes van de sprintersploegen, maar in de straten van Katowice waren het toch de snelle mannen die gingen strijden voor de etappe zege.

Sacha Modolo zette sterk aan. Danny van Poppel kwam vanuit de achtergrond nog razendsnel opzetten, maar kwam net te laat voor de ritzege. Van Poppel, die gisteren ook al 3e werd, neemt wel de leiderstrui over van Peter Sagan.

ALGEMEEN KLASSEMENT

1NED Danny van PoppelSKY

2SLW Peter SaganBOH+0"

3ITA Sacha ModoloUAD+0"

4AUS Caleb EwanORS+5"

5DUI Max WalscheidSUN+6"

6AUS Nathan HaasDDD+9"

7NED Wout PoelsSKY+9"

8ITA Niccolò BonifazioTBM+10"

9NED Boy van PoppelTFS+10"

10ITA Riccardo MinaliAST+10"

Ronde van Polen etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 30 juli 2017

Wout is als 22e over de finish gekomen in de 1ste etappe van de Ronde van Polen. Het was een massasprint die gewonnen werd door Sagan. 

De Ronde van Polen ging gisteren van start met een korte openingsetappe van 130 kilometer. 

Paterski, Bernas, Planet en Keizer toonden hun aanvalslust en fietsten meteen een voorsprong van een kleine minuut bij elkaar. Het peloton deed het rustig aan en liet ze gaan, zodat het viertal verder kon uitlopen.

Vanaf half koers zette Orica-Scott zich op de kop van het peloton, zij mikten vandaag op ritwinst met sprinter Caleb Ewan. De voorsprong van de 4 vluchters, die maximaal 4 minuten bedroeg, slonk zo zienderogen.

Het peloton naderde met rasse schreden, maar vooraan gaven ze zich niet gewonnen. Met nog 20 kilometer voor de boeg lieten Paterski en Keizer hun vluchterskompanen achter. Om beurt probeerden ze elkaar de loef af te steken met een verrassingsaanval, zonder succes.

 

Toen ook Bora-Hansgrohe zich kwam moeien vooraan in het peloton, was het snel over met de pret. Het vluchtersduo werd gegrepen en het tempo werd enorm opgevoerd. Ondanks enkele late aanvallen stormden de renners in de straten van Krakau naar een massasprint.

Wereldkampioen en gedoodverfd favoriet Peter Sagan liet het niet aan zijn hart komen en sprintte naar de overwinning. De Slovaak liet maar net Caleb Ewan achter zich, terwijl de kamergenoot van Wout, Danny Van Poppel, de top 3 volmaakte.

NK 2017

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 25 juni 2017

Wout heeft vandaag meegedaan aan het NK in Montferland. Het was een snelle wedstrijd waarin Wout tegen de machtsblokken moet aantreden. Hij eindigde in het peloton waarmee de eindsprint de beslissing moest brengen. Het leek Wouter Wippert te zijn die de sprint had gewonnen. Na het bestuderen van de fotofinish bleek toch Ramon Sinkeldam te zijn die het rood, wit en blauwe tricot om mocht hangen. 

Wout Poels niet in Tour de France

Geschreven door Joost op zondag 25 juni 2017

Poels is niet opgenomen in de negenkoppige selectie van Team Sky voor de Tour de France 2017 die volgende week in Dusseldorf van start gaat.. Dat heeft de ploegleiding Team Sky donderdag bekend gemaakt. De fanclub heeft tegelijk bekend gemaakt dat de supporters busreis naar Dusseldorf niet doorgaat. De Limburger was de afgelopen twee jaar nog een belangrijke schakel bij de eindzeges van Chris Froome. Wout is teleurgesteld omdat hij graag in de Tour de France had willen rijden. Maar tegelijk is hij een realist en kijkt vooruit. ‚ÄúAndere uitdagingen liggen in het verschiet. Nu kan ik zondag deelnemen aan het NK Wielrennen‚ÄĚ, aldus de SKY-renner. En hij hoopt op een goede positie in de Spaanse ronde, de Vuelta.

Route du Sud etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 18 juni 2017

Tom Scully heeft in de Route du Sud de slotetappe op zijn naam geschreven. De renner van Cannondale-Drapac was de sterkste in de massasprint. Silvan Dillier verzekerde zich van de eindoverwinning.

Uitslag 04de etappe

 

Pos NameBornTeamTime
01    Tom Scully 1990  Cannondale - Drapac 03:27:03
02    Mathias Le Turnier 1995  Cofidis, Solutions Credits + 00
03    Jerome Mainard 1986  Armee de Terre + 00
04    Nikita Stalnov 1991  Astana Pro Team + 00
05    Kevin Ledanois 1993  Fortuneo - Vital Concept + 00
06    Clement Chevrier 1992  Ag2r La Mondiale + 00
07    Elia Viviani 1989  Team Sky + 00
08    Bryan Coquard 1992  Direct Energie + 00
09    Julien Antomarchi 1984  Roubaix Métropole + 00
10    Carlos Barbero Cuesta 1991  Movistar Team + 00