Geslaagde fantrip naar het WK

Geschreven door Joost op dinsdag 02 oktober 2018

Geslaagde fantrip naar het WK
De fanclub van Wout Poels kijkt met voldoening terug op de trip afgelopen weekend naar het WK in Innsbruck. Natuurlijk hadden ze zich een andere afloop voorgesteld. Wielrenner Wout Poels was in vorm en dat beloofde aan de vooravond van het WK op een fantastische wedstrijd. Op weg naar Innsbruck werden er al stilletjes plannen ontwikkeld voor de huldiging in Blitterswijck, mocht Wout het podium halen.
Drieënveertig supporters stapten zaterdagochtend in de bus van Touringcarbedrijf Ghielen Beringe , voor de trip naar Tirol. Aan boord was niet alleen de moeder van Wout, Wilhelmien Poels, maar ook sportwethouder Anne Thielen van de gemeente Venray. Secretaris René Poels van de fanclub waardeerde haar deelname aan de reis enorm. “Dat tekent jouw manier van werken. Niet van achter het bureau maar tussen de mensen, meemaken wat een topsporter uit de gemeente ondergaat en meeleven met de supporters. Chapeau!”
Onderweg kochten de fans de nieuwe Wout Poels Sjaals en werd, om de uren te breken tijdens een van de files, een heuse (gratis) tombola gehouden met allemaal SKY-prijzen: van sokken, sjaals, petten en een shirt. De supporters beleefden zondag een geweldig WK in het zonovergoten sfeervolle Innsbruck. Sommige waagden de voettocht naar die steile berg, ook wel de hel genoemd, die als laatste lastige klim in het parcours was opgenomen. Anderen zochten hun heil in de Altstadt of bij de finish-zone waar de renners zes keer passeerden. Het zag er aanvankelijk allemaal goed uit voor Wout. Op een van de hellingen kreeg Wout van vriend en verzorger Pieter van de Water bij elke doorkomst de rondetijden door. Net als drank en voedsel. “Geweldig om te zien hoe die twee op elkaar zijn ingespeeld”, zegt fan Joos Janssen uit Wanssum. Af en toe werden de gele Wout Poels sjaals gefilmd en via de televisiebeelden de wereld ingezonden. Helaas. Veertig kilometer voor de finish ging het kaarsje bij Wout uit. De benen deden het niet meer en er zat niets anders op dan afstappen. Net als oud-wereldkampioen Peter Sagan en NIbali die eerder al waren afgestapt. Via grote schermen konden de meeste fans de finale van het WK goed volgen. Ze zagen hoe een ijzersterke Tom Dumoulin toch nog kans zag om vierde te worden. Genoeg stof om na afloop in de binnenstad op een sfeervol terras na te borrelen en de verhalen aan te horen van elkaars belevenissen. Op de terugweg belde Wout met moeder Wilhelmien. Via haar en een bericht op social media dankte Wout de supporters voor hun aanmoedigingen. Moe maar voldaan arriveerden de fans maandagochtend om half zeven op het dorpsplein in Blitterswijck. Tot volgend jaar, luidde het devies.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma