médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Tour de France etappe 15

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 21 juli 2019

Simon Yates heeft de tweede etappe door de Pyreneeën op zijn naam geschreven. De Brit van Mitchelton-Scott kwam alleen over de streep in Prat d’Albis in Foix en pakte zijn tweede ritzege in deze Tour de France. 
Na ruim 60 kilometer ging een groep van 36 renners op avontuur, die met zo’n 4,5 minuut voorsprong aan de voorlaatste klim van de 185 km lange etappe begon. Geschke ging er vandoor op de Mur de Péguere, maar Simon Yates voegde zich voor de top bij hem. Een drietal van Movistar, onder wie Landa,maakte zich los uit de groep. Landa loste zijn ploeggenoten op de slotklim en sloot aan bij de groep-Bardet. 
Negen kilometer voor de streep liet Yates Geschke achter en ging alleen op de eindstreep af. 33 seconden na Yates kwamen Pinot en Landa over de streep. Een groep met Steven Kruijswijk en Geraint Thomas verloor 1 minuut en 22 seconden op Yates, Alaphilippe 1 minuut en 50 seconden. Wout ging lang met de kopmannen mee, maar liet de groep uiteindelijk gaan en kwam direct na Alaphilippe als twaalfde over de finish.

In het algemeen klassement heeft Alaphilippe nog 1 minuut en 35 seconden voorsprong op Thomas. Kruijswijk is derde op 1 minuut en 47 seconden.

Maandag hebben de renners in Nîmes een rustdag.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen