médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Vuelta etappe 19

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 08 september 2017

Thomas De Gendt heeft de 19e rit in de Ronde van Spanje gewonnen. Hij versloeg zijn medevluchters in een spannende sprint in de straten van Gijon. De Gendt heeft nu een overwinning in de drie grote rondes op zijn naam staan, daarvoor was hij ook naar de Vuelta gekomen. 
De rit naar de Angliru werkte als een afschrikwekkende totem in het peloton, zodat de mannen van Sky met plezier een snipperdag nemen. Een groep van 28 renners kreeg zo vrije baan. In het peloton was het nagenoeg een hele dag slenteren, behalve voor werkpaarden Stannard en Knees. Op de Alto de San Martin de Huerces kriebelde het toch weer bij Contador. Zakarin probeerde mee te gaan, maar waaide terug.

Op de top van het klimmetje had Contador 45 seconden voorsprong, maar ondanks de hulp van Theuns - die zich had laten uitzakken bij de vluchters - bleef daar aan de finish niets meer van over.

Zo was de aanval van Contador niet meer dan een voetnoot. Morgen krijgt hij een beter terrein om op de voorlaatste dag uit zijn rijke carrière alsnog een zege mee te graaien. Maar er zijn meer renners die er willen winnen, dus garantie voor spektakel.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen