médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta etappe 16

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 05 september 2017

Chris Froome heeft in de Vuelta de 16e etappe, een individuele tijdrit naar Logro√Īo gewonnen. De leider in het algemeen klassement legde het 40,2 kilometer parcours als snelste af.
In een rit over een golvend parcours, ontstonden er grote verschillen tussen de klassementsrenners. Alberto Contador ging in de laatste tijdrit van zijn carrière snel van start. Hij zette bij het eerste tussenpunt, todat Kelderman daar met 18 tellen onder dook. Zelfs Chris Froome beet zich stuk op de tijd van Kelderman. Hij kreeg even later de 2 minuten voor hem gestarte Chaves in het vizier. De Colombiaan werd dan ook al snel ingehaald. Ook bij het tweede tussenpunt zette Kelderman de snelste tijd neer, maar bij de doorkomst van Froome bleek dat de sky kopman rustiger gestart was. Hij was dan ook zeven seconden sneller dan de Sunweb renner. Aan de finish bleek dat Froome dan ook de snelste tijd neergezet had.

Froome deed wat er van hem verwacht werd, al bleef een mokerslag uit. Zijn voorsprong op Vincenzo Nibali bedraagt nu iets minder dan twee minuten. Kelderman volgt op twee minuten en veertig seconden.

Wout had een zeer sterke rit tegen de klok. Hij eindigde als zevende op 1:11 van Froome en steeg hierdoor in het algemeen klassement van de tiende naar de achtste plek.

 

Uitslag etappe 16 (ITT): Circuito de Navarra - Logro√Īo (40.2km)

1 Christopher FroomeTeam Sky47:00

2 Wilco KeldermanTeam Sunweb0:29

3 Vincenzo NibaliBahrain Merida Pro Cycling Team0:57

4 Ilnur ZakarinTeam Katusha - Alpecin0:59

5 Alberto ContadorTrek - Segafredo,,

6 Tobias LudvigssonFDJ1:07

7 Wout PoelsTeam Sky1:11

8 Lennard KämnaTeam Sunweb1:30

9 Bob JungelsQuick-Step Floors1:41

10 Daniel OssBMC Racing Team1:49

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen